Chill dag

Gjorde stallet, red Charlie sen satt jag ute i solskenet ett tag och bara lyssnade på musik och njöt av lugnt! Ingen hemma vilket var godeskönt! Sen när Susanna kom hem drog jag iväg till Whitewater shoppade lite, lite, lite. Bla ett par nya ballerina skor då mina e lite... slitna... MEN väldigt skööna (aa) Sen gymmet en snabbis, kunde ändå inte göra allt kände jag för det tog emot i knäet, tyvärr. Sen hem käka middag, passa Philip & Alice då Susanna & Peter drog iväg på nån matlagnings visning eller nå? Sen hämta Tom från Atletics. Ta in hestarna & sen film mys med barnen :) Gaaanska så chill!

vet inte vad planen blir i morgon men iallafall Susanna ska rida Charlie och jag Storm mest troligen. Sen är det grillmiddag hos David & Sandra i morgon. Verkar som rätt många ska dit xD

I can’t steal you, like you stole me

Longerat Fly, ridit Charlie, hjälpt Alice med ponnyn, vart till Newbridge med Alice & Philip, lekt & busat hela eftermiddagen ;) Även fått ett fint påskkort från Farmor & Farfar :)) nu blire sängen!



Secondhand Serenade – Why
everytime i hear this song i think of you...

Onödigt

Meeeeen...

64 dagar tills ja åker hem till Boden en sväng
82 dagar tills ja åker tillbaka till Irland
117 dagar tills jag fyller 20
242 dagar till julafton

48 dagar sedan jag kom till Irland
477 dagar sedan Caysa dog
773 dagar sedan jag red foffen för första gången
1020 dagar sedan Britney dog

Bara för att jag har en app på Iphonen som räknar ut datum x) haha

Bjuder på en gammal bild på fina Caysa från typ februari 09 :) Vad liten hon såg ut att vara :) Hon hade sina dagar den där hästen! Vissa underbara och vissa ett rent helvete. But I still miss her



Watching over me

Neej det var ingen ridning i dag. Longerad både Fly & Charlie i stället. Det gjorde nog ont...
Charlie funkade rätt bra att longera så tror ja måste göra det oftare! Upptäckte hur länge sedan det var ja longerade en häst och det är illa!

Travar igång lite

Galopp


Hittade dessutom några bilder från senaste Dressyrtävlingen :D

Don´t ask what the hell i´m doing... haha xD
Btw är ja jäävligt glad man får rida med spö på vissa av tävlingarna ! :)

Nu blire snar middag, grillat! MUMS :) Men har väldigt besluts ångest förtillfället. Vill hem, verkligen hem asså... men samtidigt inte. ÅHHH:(

Our song

Jag är trött & jag har ont i mitt ben, kan inte böja knäet förtillfället... asså hur skillad får man va åh slå känet i sängkanten åh sen har man ett fett blåmärke & kan inte röra knäet utan att man vill skrika av smärta?!
Har ju äntligen lyckas få ordning på just det där knäet?! Detta är verkligen sååå typsikt... Aja hoppas det blir bättre efter lite sömn så jag kan rida i morgon! Gymmet är nog uteslutet dock... Då nästan inte kan gå. Men förhoppningsvis blire bättre i morgon! Inget är då brutet antar ja för kan ju stödja på det, det var bara det där med att böja på det... och röra på det... Aja lite vila sen äre väll förhoppningsvis bra!


I know what i want...
and it will always be you...

always...

One single misstake and everythings gone

Förtillfället sitter jag och äter choklad & ser OTH(vääääldigt ovanligt). Mitt ansikter kommer inom en snar framtid explodera av finnar som det gör när ja äter för mkt choklad... OPS!

Iallafall har ridit min första Hunter Trial i dag :D en fälttävlansbana :) SVIN ROLIGT! :D Red i par med Sarah & hennes Charlie och jag red på Storm. Vi vet ännu inte hur Charlie kommer reagera på en fälttävlingsbana åh sen ska Susanna rida honom första gången på det. Som har lite mera erfarenhet! Haha även om ja int tror det kommer va nå större problem förutom lite pigg? haha x)

Förutom det har jag gått in i min säng nyss... med knät... mitt dåliga knä... Såå förtillfället hoppar ja runt på 1 ben! KUL, dock har ja hört nått om att vi ska dra in till Kildare för en hamburgare till middag, mums :)

Why...

varför förstör jag allt jag rör...?

Var det en kamel jag såg?

Nej efter att man till slut somnade, så där kl 3 på natten... Så var det upp & knoppa Storm åt Peter som följde med på dressyren i dag :)
Jag red först Open klassen med Charlie och kom 2a faktiskt :) Fick en 9a på ökade traven ? men tror icke dommaren kollade på min ritt där för ne nå var det väll bra men inte en 9a?! Fast domarna här andvänder mera hela systemet för hade 1 5a oxå... för ja det ända som egentligen gick dåligt var det där galoppombytet 2 steg före avbrottet på diagonalen! Surt men sånt som händer. 68,33% vart det iallafall :) Så nöjd får man väll vara?

Sen red både ja och peter Prix Caprillin, där det var 2 hinder med! Inte högre än sockerbitar men ändå, lite spänning ;) För mig gick det väll sisådär. Charlie vart rätt ostadig i takten och så men ne jobbade på bra. Hinder nr 1 som var i trav gick åt helvete, var efter så ne verkligen ingen hitt. Hinder nr 2 som kom lite senare och var i galopp gick mkt bättre, han drog inte ens iväg mot det utan ja kunde bara sitta där och rida i samma takt & tempo sen hopp och följde med bra och nej riktigt bra! :)

Vart ingen bild från tävlingen tyvärr då det bara vad jag och Peter och vi red typ samtidigt hela tiden :( Men en fotograf var där så kommer nog nå bilder på hemsidan deras sen ;)


Men vad man kan få skåda från fönstert i hästbussen när man är ute åh kör, det är en helt annan sak...

Påsk 2011

Till och börja med har ja haft typ klänning på mig i dag. Det är ovanligt... ända gången ja haft klänning är typ på studenten?! haha men har oops köpt typ 3 klänningar här....

Vi var i allafall till Susannas pappa i dag åh åt middag. Det tråkiga är att han är nästan helt blind & ganska döv, men han hör om man skriker... Dessutom är han väldigt förvirrad. Men han pratade på och han har faktiskt varit upp till Boden ett år och gjorde nå inom militären.



PÅSKMIDDAG


We all fall sometimes

Kvällen bjöd på lite cider åh lite Wii spelande xD Haha jag ska såååå skaffa ett Wii nån gång i livet asså xD
Morgondagen bjuder på gympass, middag hos Susannas pappa(tydligen en äggjakt oxå ;)) sen knoppa 2 hestar...



I'm not afraid to fall, It means I climbed up high
To fall is not to fail, You fail when you don't try
I'm not afraid to fall, I might just learn to fly and
I will spread these wings of mine


Terräng träning


Diket neranför banken va riktigt läskigt tyckte Storm & Fly...

Water fun


Update!

En lite upptadering då :)
Igår va det så varmt så man höll på att avlida... Red dressyr med Charlie & Fly och svetten rann! Efter passen vart det faktiskt att jag & barnen tog fram nån vattenmattgrejj och ruschkanan och roade oss x) Senpå kvällen vart det ett gympass oxå. Just ja vi spelade massa fotboll och sen kom Sandra & David över på middag så vi grillade :)

Idag drog vi till Kieran & Michell då med Fly & Storm som utan att tveka nu gick in i hästbussen(han har totalt vägrat och sen kastat sig ut!) Men nu går han jätte snällt in. Så vi hopptränade lite, ja har ju int ridit så mkt terräng hinder men har ju blivit banken på bränslan några gånger men ne det va svin kul!! :D
Väl hemma så gick ja åh Alice ut i ena hagen åh red, vi hoppade på dom 3 stockarna som låg dära.
Charlie var.... pigg? haha xD han tar verkligen tag i hindret och hade han fått bestämma hade det gått 180 fram till det. Men vi red runt i hyfsat lugnt tempo, men hahha i början galoppera han typ i sidled för att han ville hoppa. Man kan inte tro att den där hästen va nära att åka till slakt för han började vägra...

Kommer senare slänga in en massa bilder :)

Sommartider

Till och börja med kan ja säga att idag har man dött av värmeslag! Förutom när ja red lite dressyr på Fly har ja gått omkring i shorts och linne. Sommarkänsla jajoooo :D Såklart har vi vart ute hela dagen iprincip, spelat fotboll, lekt me hundarna, lekt massa lekar xD Även varit på lunch i Kilcullen och kört till lite simningar m.m. Sen ätit jordgubbar med grädde! DET VAR SOMMARKÄNSLA :D

Annars i gårkväll va ja ut med Sarah (hon är groom(hästskötare) hos Kieran & Michelle, hela familjen sysslar typ med fälttävlan och så har dom liten uppföddning oxå) i Naas, trevlig kväll måste ja säga :)
Sen ska ja ev rida min första Hunter Trial med Storm på måndag!! Får vi se om jag överlever. Men vi ska över till
Kieran & Michelle för att träna lite terränghinder på fredag istället för vanlig banhoppning. Dom har typ ett stortfält med massa terränghinder x) haha
Söndag blire iallafall dressyrtävling, det blir den vanliga dressyrklassen & ev en klass där man rider dressyrprogram + några skutt mitt i :)


Iallafall allt rullar på och det är som alltid fullt upp men det är ändå skönt på ett sätt :)
Hoppas iallafall solskenet håller i sig för det känns verkligen som att det är sommar ute och inte April!

Btw Petal, den håriga lilla ponnyn

Vi klippte henne för nån dag sen. Helklippning! Här är skillnaden på hennesben...

Åh så slutresultatet, manen ligger bah på andra sidan på bilden, men även den är kortare!


With every last breath

Det roliga med att passa barn är att man får leka vädigt mkt x) haha. Efter middagen i kväll hade vi äggjakt ;) Gömde lite choklad ägg som vi sen skulle hitta xD Middagen va för övrigt grillat så årets första grillning är avklarad och snacka om gott!!!

Iallafall nu blire snart sängen innan ja däckar här! Ligger dock åh funderar vilka 2 ja ska rida i morgon. Charlie skulle behöva röra på sig iallafall. Blir eventuellt dressytävling på söndagen, beror på när klassen ja rider startar åh så. Men på fredag ska vi dra in Charlie, Fly & Storm till ett ställe som tydligen är väldigt stort åh fint åh hoppträna dom lite ;) Spännande åh se hur Charlie reagerar när han åker bort åh hoppar! Så det blir både ta transport och hästbussen!

Bild från dressyrtävlingen på mig-charlie & susanna-fly. Vi kollade på en väldigt fin liten ung connermara :)


You make me smilie
You make me wanna keep on trying
You make my day without even tyring
And you don´t know how much you means to me

Sweet symphony

Går dagen vart inte som planerad. Vart varken shoppong eller gym pga biljäävlen! Golf... ska aldrig i mitt liv skaffa en liten rutten golf!

Hur som helst, dagen har vart hyfsat bra, red dressyr på Storm & för att ha vilat 2 dagar gick det bra men snacka stel häst åh det tar tid att komma igång. Sen Dressyr & i ena hagen som är tom. Gasade lite och han va inte lika jobbig som sist men nu va vi ju själva. Sen lekte vi lite med byterna och han haha snacka om taggad han bli... Men gjorde någon riktigt fin serie i vart 3dje där! Han kan va riktigt fin ibland och i dag va vänster sidan riktigt fin och mjuk oxå!
Nu blire dock gymmet snart. Tom ska på Atletics (typ friidrott) som ligger iprincip mittimot gymmet ja tränar på så de passar alltid perfekt ja kör dit han, drar åh tränar åh nån annan hämtar han :)

Iallafall det har vart underbart väder i dag! :) Synd att ja haft ridkläder på mig halva dagen bah!

2 bilder


...

67.5% och en fjärde plats. Va hyfsat nöjd där ett tag men ne nu e jag inte alls nöjd...
Såg oxå bilderna från tävlingen åh kan ju säga så här: Före första vad gör jag?! Före andra vad gör jag?!

Ångest...



I morgon ska jag nog gymma åh tröstshoppa inne i newbridge YES!

Exit song

Hästen knoppad & borstad, trusningen smord, kameran är på laddning, minneskortet är tömmt, pengar/klubbkort/pogram packat & all utrusning är i hästbussen. Och headsetet är laddat så jag kan lyssna på musik!
Koll på alla mina kläder har jag oxå.
Ändå känns det inte bra inför i morgon... Aja det är träning! Inte känna någon press utan andas och rid är vad som gäller!



Iallafall var till whitewater en sväng i dag med Susanna & barnen. Vart lite godis och hehe nån ring och ett halsband (aa) okeeej jag har ett beroende jag vet...
Sen vart det fixa stallet då & efter det gomiddag med godricka och sedan goooood efterrätt :) Nu Vampire Diaries sen sooova!

With the sun in my eyes



Lugn dag måste jag säga! Men i kväll blire knoppa heeest för i morgon blire dressyrtävling. Kommer väll gå lika dåligt som förra gången men vi kämpar på. Kommer inte åt hästen alls på det sättet jag vill, han bli för spänd och kort, men har är väldigt kort det är han, ryggen är ju knappt en rygg men ändå?!

Äntligen en lugn stund!

Började dagen med att som vanligt köra barnen till skolan och i dag kom dom faktiskt i tid, brukar va lite problem där på morgonen. Sen leta Susannas bil nycklar som vi icke hittade, så Peter stack iväg med henne till jobbet. Jag red ut en sväng med Charlie booooy. Sen dressyr med Storm.
Snabb lunch innan ja for och hämtade Philp från skolan och sen till Kilcullen för åh hämta Susanna på jobbet. Sedan försökte vi leta bil nycklar utan någon framgång...
Efter det vart det fara in till hästsport affären och jag hittade massa snyggt som ja bah skulle vilja ha om jag var väldigt väldigt rik...  for sen till Kildare och köpte lite blommor åh sånt åh plantera. (Inte jag då för jag kan verkligen inte sånt xD) Utan jag for åh lämna Tom på Atletics och själv till gymmet en snabbis för att sen fara hem åh käka middag och sedan vara barnvakt medans Peter & Susanna for ut.
Nattade barnen, gick åh tog in hästarna åh matade dom sen plocka undan lite i köket OCH nu ska jag chilla framför datan ett tag sen sovaaaaaaaaaaaa

Det härliga är att efter denna vecka har barnen 2 veckors påsklov!! Utom Philip då som såklart skulle på Eggtastic egg camp på skolan 1 av veckorna. Vem vill vara på skolan när man har lov ?! Ja tydligen han...

I know you'll be better off without me when I'm gone

You know I love you, even if we can or can't be friends I'll be with you till the very end so shine on, you were made to




What I like about you

Va på ponny klubben i dag då med Alice, Philip & Peter. Alice red och om vi säger så här dom i hennes grupp iprincip ingen av dom nådde med benen nedanför sadeln! Men måste ändå säga att den som gjorde det bäst var Alex på den vita större ponnyn Freddy!
Såg nog dessutom världens tjockaste lilla ponny... Den rullade typ fram?! Seriöst jag ska aldrig mera klaga på att Foffen är tjock!


4 dagar minishettis föl med mamma


stall


Söt heeest som gärna kunnat få följa med hem (aa)


Hestar



Anyway har gjort mera i dag oxå, red ut en sväng med Charlie. Dock var det ingen härlig uteritt för jag var bah irriterad på min ridstövel... Dragkedjan har börjat gorma så dom går upp längst ner typ... JÄTTE BRA... NOOOT. Så satt åh störde mig på det hela tiden, sen försökte jag snabb fixa det lite och hade lite damp utbrott på den, hur som helst kommer det nog bli ett par nya ridstövlar som jag kan ha mera till träningar & tävlingar åh sånt åh så får dessa bli ett par vardags ridstövlar, de börjar ändå bli lite korta så nä helt klart dags för ett par nya!
Men iallafall efter utbrottet så tog ja Storm på ett dressyr pass och ja han är väll typ som en stel travare att rida om man ska jämföra han med nån men ne efter mkt galopp jobb, galoppfattningar, sidvärtsrörelser åh sånt vart han riktigt riktigt trevlig! Kändes väldigt bra och känslan vart väldigt bra på slutet. Men galoppen måste verkligen bli bättre!
Lekt med Philip och fixat ponnyn.

The one thing that´s missing

Det ända som fattas i dag var väll snön?
Idag har det vart solsken, molning, blåsigt, regn & hagel! Det mesta av det var oxå samtidigt ibland så jag såg nog den mest klaraste regnbågen som jag någonsin sett!! Den var så väldigt klar och kändes så nära, saknade verkligen min kamera då som låg här hemma på rummet... BLÄ!

Iallafall i dag efter några dagar uppehåll vart det åh gymma! Kände mig jävligt stel åh seg måste ja säga så tror ja måste försöka åka dit på onsdag för i morgon ska jag följa med till ponny klubben! HAHAAH nä men Alice ska dit med ponnyn åh ska följa åh titta :)

Hur som helst nu är jag rätt död och ska spendera mina sista vakna minuter detta dygn med att se Vampire Diaries!

Calliaghstown Jumping



Var till samma ställe där jag tävlade dressy för nån helg sen i går. Susanna red en 80 klass med Fly och kom 6a. I dom lägre klasserna här i hoppningen har dom en "hemlig tid" så efter alla hoppat ser dom vem som är närmast den. Den vinner åh så vidare. Susanna kom ialalfall 6a.
Den hemliga tiden är egentligen bara den utmätta tiden bara typ ja den genomsnitts tiden man får om man räknar längden på banan och ett lagomt tempo.

Hur som helst var tanken att jag och peter skulle hoppa på kvällen men vi ides inte riktigt utan det vart pizza kväll i stället och vi hoppade nu i morse. Gick bra faktiskt, nöjd med både mig och häst! I morgon ska jag försöka fara ut på vägen med Charlie i allafall, på lördag blire ev dressyrtävling då! Men nu ska jag springa ner åh fara åh hämta Philip från skolan :)

right now I wish you were here


(Klicka för stor bild)



There's nothing left to say, Cause you don't want to try

Inte lika fint väder i dag men solen lyser iallafall sen att det blåser lite granna får man väll leva med :) Härligt iallafall!
Tog en sovmorgon till 11 vilket var väldigt skönt !! Fick verkligen sova ut !!
Sen har jag pratat med mamma och vi har bokat flygresan hem nu! Blir Flyga hem till Boden 29 juni och sedan tillbaka hem till Irland den 17 Juli :) SWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!

Kommer förhoppningsvis bli umgås med vännerna så mkt som jag kan, rida foffen och lite andra hästar så mkt jag kan och bara passa på att njuta av att vara ledig. Hoppas även på bra väder hemma i Sverige då!! Sol & massa massa plus grader JA TACK!
Saknar alla där hemma så ska bli skönt att få komma hem en sväng :D:D:D:D

Sen i dag har jag även ridit Charlie som faktiskt efter lite galoppjobb och sånt faktiskt blev riktigt trevlig även i traven. Dessutom så gick han ju frammåt då oxå! Sen kunde jag då och ta upp han lite i formen så han vart faktiskt riktigt trevlig till slut :) Vet att jag måste rida ut mera... fy sandra!!

Funderade på att fara till gymmet i dag meeeen... tror faktiskt att det blir ta det lugnt i helgen med det... Kanske bli en liten promenad istället eller nå. Kändes som jag behöver ta det lite lugnt nu :)



Sum 41 – Exit Song

Some days

Some days you know it's too hard to look on the bright side
Some days you wanna run from it all, then hide



I should have known

Dagen började med en uteritt på Charlie med Susanna & Fly. Sen vart det även ta Bella en sväng på vägen efter det. Höll mer eller mindre på av dö i värmeslag i mina ridbyxor & T-shirt! Så efter allt det vart det byta om till shorts & linne och bara sätta sig ute ett tag. Passade barnen som va ute i solen åh lekte.
Sen drog ja till Whitewater en sväng, gick åh kollade lite. Vart bla en klänning, bikini åh lite smått åh gott :) Kunde verkligen inte låta bli...
Sen kom Susannas bror på middag så det vart fin middag.
Kan medela att jag ätit en massa saker som typ räkor, brocolli, sparris åh allt sånt som ja annars bah blääää! Men tomater & champinjoner kommer jag aldrig äta ! NOWAY! Men ändå, det andra är väldigt bra för åh vara mig!

Sen kan ja säga att jag ser dessutom ut som en räka nu mera... iallafall på vissa ställen... Vf kan inte jag bli brun när jag är ute i solen?!


Slänger upp lite mobil bilder från i dag :)

Kor som går på kullen, även kallad Dunmurry Hill.

Utsikt

Bella & jag på en tur :)

Philip & Liam (hans kompis)

Flowers




Gick ut åh fotade lite grann i dag :) Några av bilderna från dagen :) Sen när ja drog till gymmet så kom solen fram, då passade det minsan?! Taskigt men hoppas det håller i sig till i morgon :))

What am I to say

Va ute på en mysig ridtur längs vägen i dag med Bella efter ja kört barnen till skolan. Kände verkligen att ja behövde det. Slippa alla dressyr och ridbanan, har kört fast lite granna och har ingen inspirationen eller motivation för tillfället. Så i morgon blire nog ta Charlie ut på en tur oxå. Nu chillar man lite granna och väntar på att klockan ska gå så ska jag fara åh hämta Philip på skolan!

Just waiting for the sun


Det har börjat bli mkt grönare hära, och träden har börjat bli gröna och blomma åh allt va dom gör :) Hääärligt! Nu fattas bara den där solen ! Sluta regna åh blås nu taaack! :D

Lugnet efter stormen

Okej gav upp iden med att fara till gymmet i dag. Efter 3 hästar och passat ungarna är jag död! Har dessutom börjat att stänga av alarmet och sova för länge på morgonen nu mera. I kväll blir en tidig kväll kan ja lugnt säga, och det behövs!
Nu ska jag njuta av tystnaden!

Someone u know



For med Alice och Philip till Whitewater en sväng, Alice behövde nå till skolan. Sen vart he gymmet!
För tillfället är jag död men död på ett bra sätt! Funderar om det blir en tripp i morgon oxå till gymmet? Kan inte riktigt bestämma mig. Vill typ för vet att Onsdag blire nog inget. Stressiga stressiga onsdagar <3 Förövrigt hörde ja nått om att dom lovat +20 grader och sol på Onsdag :) Kanske blir äta lunchen ute och förhoppningsvis få lite färg? :) Hoppaaaaaaaas jajo!


Btw, vill se!!!


Rain, rain and a little more rain!

Gruvar mig för att gå ner åh rida... He regnar... men 1 häst ska jag motionera i allafall. Hmm tack åh lov för mina regnkläder!

Iallafall kikat på lite kläder som jag vill ha yeeeeees! Har en känsla det kommer bli shopping nästa helg...

The Curragh

The Curragh is a flat open plain of almost 5,000 acres (20 km²) of common land in County Kildare, Ireland, between Newbridge and Kildare. This area is well-known for Irish Horse breeding and training. The National stud is located on the edge of Kildare town.

(Bilder och info från Google)
Första bilden visar när man kommer från Newbridge på väg hem mot huset. Byggnaderna där är Galoppklubben/galoppbanan(ligger precis på andra sidan kullen tyyp), hästbutiken, vätrinärstation m.m. På fältet till höger brukar det parkeras bilar när det är Race, vilket det faktiskt var i går :)
Andra bilden är på galoppbanan :) Hela banan ligger så nära vägen , utom självmål gången då. Resten av loppet kan man se lite av bara man råkar komma och köra förbi rätt tid!



Vilket jag och Peter gjorde en gång:)

Tråååkigt

Namn: Alexandra Sofie Elisabeth Holmström

Piercingar: Neeej

Tatueringar: Neeej

Längd: 168
Skostorlek: 37/38

Hårfärg: Röd/brunt

Fräknar: Neeej

 

Kär? Neeej
Önskar du att du bodde någon annanstans? Typ

Tycker du att du är attraktiv? Neeej

Dricker du? Jepp

Röker du? Neeej

Vilket schampo använder du? Bed Head

Vilken parfym använder du? Christina Aguilera, Avril Lavinge
Vad är du rädd för? SPINDLAR!!!
Gillar du att tvätta? Neeej?
Gillar du berg- och dalbanor? Men ja!! :D

 

Senaste...

Filmen du hyrde? Minns inte?
Filmen du köpte? Minns verkligen inte!
Låten du hörde: Nada Surf – Whose Authority
Personen du ringde? Susanna
Personen som ringde dig? Peter
TV-program du såg? OTH
Person du tänkte på? En som jag saknar och önskar att jag pratade mera med...

 

Favorit...

Låt: Får ja bah välja en?! Omöjligt men hmm 3 Doors Down – Let Me Be Myself för tillfället, men Bryan Adams, Nirvana, Skid Row, Foo Fighters, Queen och Michael Jacksson har väldigt bra låtar.
Sak att göra: Vara med vännerna, pyssla/rida Foffen
Sport: Hästsport

Dryck: Sprite eller coca cola
Kläder: Olika

Film: The Notebook
Bil: Mustang
Serie: The Vampire Diaries, OTH, Gossip Girl

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Ja

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Neeej

Blivit arresterad? Neeej

Träffat någon från internet IRL? Typ int?

Antal...

Gånger du varit kär? Vet ej
Gånger ditt hjärta brustit? Nån gång...
Hjärtan brustet på grund av dig? Vet ej
Tjejer du kysst? Typ ? 3 eller nå, vänner då såklart!

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Fååå
Gånger ditt namn varit med i tidningen? 2 vad jag vet

 

 

Senaste...

Personen du fick e-mail av? Hippson
personen du fick brev av? vet ej
Personen du fick sms av? Mamma

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Min familj? Asså Jag, mamma & pappa va några år sedan... Hemma hos mamma va typ nån gång i början på mars, Hos pappa var senast jag var och hälsade på han (Februari) & Hos familjen här på Irland nu då, i dag typ

Saken du köpte? Kläääääääder (aa)

 


Vad har du gjort idag? Ridit, passat barn och tränat
Var det kul? helt ok
Brukar du svära mycket? För ofta, men senaste tiden inte mkt då dom int svär i den här familjen. Fast svär ändå för ofta, speciellt när ja är själv åh på dåligt humör...
När stiger du upp på morgonen? Vardagarna halv 8, helgerna olika

Vad har du på dig? Trosor, BH, jeanslegging, Linne, typ sjal
Vad ska du göra ikväll? Sova!
Vad är du allergisk mot? Inget :D Fast önskar jag var mot tomater...
Var har du ont? Ingenstans
Använder du hårspray? Jaa

Kan du stå på händer? Neeej!

Håkan Hellström eller The Ark? ...

Salt eller socker? Salt

Gillar du ketchup? Helt ok
Är du glad nu? Hyfsat
Var du glad igår? Hyfsat

Vad dansar du till? Party musik x)
Stockholm är... ? En härlig stad
Göteborg är... ? En härligare stad
Kan du sjunga? NEEEEJ! xD

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti
Land du vill besöka? Australien!

Dag 16 – Innehållet i min väska.

2 telefoner
Börs
Läppsyl
Headset
Gymkortet
Småpengar till parkeing
Solglasögon
Penna

Gymmet


(Bilder från deras hemsida)

Life of leaving home

Det har regnat heeela morgonen men nu har solen tittat fram så ska ut och rida Bella nu :) Charlie boy får vila i dag, sen så ska jag dra och gymma, sen taggar vi en ny jobbvecka = nya pengar att spendera nästa helg... OOOPS!
Haha neej, jag ska faktiskt spara lite varje vecka :) Även om det för tillfället inte gå så bra men ne nu fan :)


Think of me when the stars come out tonight
Take a look at the sky
Never said that I could burn out that bright, but I needed to try

Shopping!

Tog sovmorgon i dag, fast blev inte mkt till sovmorgon när ja vaknade halv 9... Whaaats up with that?! Jag sover ju alltid länge annars?! Hur som helst, tog en frukost i lung och ro. Gick och kollade när Susanna red dressyr med Fly. Sen tog jag och red Charlie, lite dressyr sen hoppade vi även lite och ja han tycker det är svinkul!
Sen tog jag en tripp in till Newbridge och det vart ehm lite shopping... Ops! Har nog shoppat lite väl mkt nu... MEN av alla 15 plagg (...) så har jag bah köpt 2 svart! Vilket är väldigt duktigt för att vara jag måste jag säga! :O
Hittade även ett Sandra halsband :) Dom hade inget Alexandra så det fick bli Sandra x)

Sen hur mkt jag än trivs här så kommer jag inte stanna ett år, har varit här i 3 och en halv vecka nu och det känns som en EVIGHET!! Trivs jätte bra här, men saknar allt där hemma...

The sound of you and me




Bilder från dagen, ja sista har ju inte jag fotat. Men efter att jag fixat plättar till dom och chillat ett tag så drog vi till Whitewater(shoppingmall) och ja shoppade lite slutade med 4 plagg och sedan köpte barnen (och jag...) lite friday sweets :) Som varje fredag, här är he int lördags godis utan fredags godis x) haha Nu sitter jag och väntar på att Peter ska ta och komma hem. Tror jag ska ta en tripp till gymmet fast har inte bestämt mig ännu.. hmm det återstår att se vad som händer :)

Åh igår tog Susanna hem Cupcakes ! Yummii

April fool´s day

No kidding?! Han bah komma ner till frukosten så lurar Tom mig... SERIÖST?! Jag är alltid den som blir lurad på 1 april för jag är så himla lättlurad!
Förutom att blivit lurad har jag ridit 2 hestar, gått in med armbågen i en boxdörr, gett mig själv en smäll på näsan(skulle spänna sadelgjorden men slant...) och blivit trampad på stortån av Fly... Detta är verkligen inte min dag känns det som.

Iallafall Charlies galopp vart väldigt mkt bättre på slutet i dag, mkt rundare och inte lika stel och kantig som tidigare. Vi gjorde mkt övergångar, lite ryggningar och sedan så red jag lite på en hmm ja upphöjd cavalettibom kan vi väll kalla det. Vart mkt mkt bättre!
Kommande dressyrtävlingar som vi får se vi ska va med på är iallafall 16 April, 24 April. Vi får se om det blir att va med i nån av dom :)

RSS 2.0