What ya gonna do

Just ja, nästa tävling blir om 1 vecka, eller ja imorgon 6 dar? haha en dressyrtävling borta i Coilog :) Nära & bra helt klart :)

Sen har ja sett att hemma i sverige äre en tävling 8 juli ja skulle vilja vara med på... Vissligen är ja ju hemma då men ändå... Vi får väll se, hade vart kul men ja...

Nu sooooooova! Vill bli frisk för jag vill dra och gymma!!

CCI** Tatts

Älskar att kolla på fälttävlan! Blir väldigt suuugen på att rida själv (aa) Även om det är några otäcka fall ibland, ska nån annan dag visa några bilder från mera fall under CIC*** på söndagen, det var inte många som va felfria under terrängen... Men ändå! Blir så sugen på att rida, träna, tävla !!



Red idag då, Charlie & Bella. Susanna tyckte bägge såg fina ut men känslan va inte den bästa dock. Dock har dom ju vilat hela helgen så kan väll int klaga. Det vart mest lösgörande för bägge. Imorgon blire ev åka över till Kieran and Michelle och rida på deras galoppbana :) jag med Charlie & Susanna med Fly. Bägge behöver galoppjobba lite!

TATTERSALLS 2011

Har iallafall över 1000 bilder från helgen :)
Bjuder på några från CCI*** från lördagen nu :)

Oliver Townend



Sarah Bullimore

Aidan Keogh

Sarah Ennis

Lucy Wiegersma



Brian Curran Cournane




Oliver Townend(Med en annan häst)

William Fox-Pitt(Som förövrigt van CCI*, CCI**, CCI***!! VADÅ GRYM?!)


Kommer slänga upp en massa mera bilder under veckan, Lite flygbilder (aa) MEN nu blire sova !
Fast kan säga att helgen vart underbar, jag missade allt regn(regnade bara lite under lördag morgonen men då låg jag fortfarande hemma i sängen och sov x)) och träffat massa människor. Där bland toppen ryttare som William och Ciaran(som förövrigt rider Susannas & Peters häst Zelda som är ett stort fälttävlans hopp, Tatts nästa år? ;))

Även om jag åkt hem till sverige igen för åh stanna innan Tatts nästa år så ska jag fan åka över och kolla på Tatts nästa år! :D Det har jag bestämt!

We were meant to live for so much more

Trots att mitt hår är orange & jag är jätte förkyld så är jag på strålande humör! Vart till Tatts och kollat på fälttävlan :D Några riktigt duktiga ryttare, där bland William Fox-Pitt som haha Peter så vänligt gick fram bah "William, du har inte träffat Sandra?" Efter några öl va han lite väll vänlig till alla och haha ja nä men hade en lite prat stund med William x) Som förövrigt är en GRYM ryttare! Rider 4stjärnig fälttävlan bla :D Va med på Badmintion (aa) Och kan säga att nu i Tatts ligger han 2a i CCI 1star, 2a i CCI 2star, 1a i CCI 3star, !! Vilket är riktigt jääävla bra!! :D



Kan ju bara säga att jag oxå vill tävla på internationell nivå... JAG VILL!! JAG SKA!! När jag fyller 20 så vill ja ha en häst taaack!

Nu sova för imorgon blire upp tidigt åh dra till Tatts, Är CIC 3star imorgon och en massa banhoppnig! :D TAGGGAAAAAA

Föresten, asså världens dike under, neförsback och efter detta va de ca 4 galoppsprång till en smal liten häck... KUUUl

Och före hindret var det en bank och på studs en stor stock!! Sen 3 galopp språng till detta, Dessutom väldigt smalt där uppe på "höjden"! SERIÖST?! Har en blandad känsla med att Åhh jag vill dit, jag vill rida dessa klasser och samtidigt fyfaaaan vilka hinder!! hhaha xD Asså jag och Susanna gick upp dit igår och asså diket under är inte litet! Man ser inte hur brett det är på bilden! Och höjden, nä asså fyfan!! Men kan som sagt inte hjälpa att känna dit vill jag!!

Förövrig så även om jag inte är kvar på Irland nästa år då Tatts är så ska jag åka över hit den helgen! HELT KLART! :D:D Mitt humör är förtillfället på TOPP! :D

Dare you to move

På tal om inget, jag va gode nära all flyga av i dag... När Alice red så gick de int så bra åh så skulle ja hoppa upp och hoppa petal lite xD Haha travade nån gång över och tyckte väll att hon kunde ta och hoppa lite mera ordentligt. Hindrerna ligger bara på 40-50 cm typ kryss. Så jag fattade galopp och hon tog av så jävlans tidigt att ja bah sköts ur sadeln! Sen att ja hade gummi stövlar, snygga röda leggings och en rosa regn jacka?! Måste ha sett väldigt snyggt ut?! HAHA jag dööör

Iallafall  red 3 hästar i morse, vart åh kollat på Alice ballet show och ett kort gympass. Imorgon bitt efter ja kört barnen till skolan ska jag och Susanna fara åh titta på lite av dressyren i morgon, det är några av klasserna som går i morgon :D Lördag blire fara åh kika på fälttävlan! för Susanna jobbar som läkare under det så blir perfekt :D Ev åker vi dit på Söndag åh tittar på hoppningen oxå :D


Tattersalls Horse trials 2011


Your my lucky star

Än så länge har jag inte flygit av nån häst här på Irland! Peppar peppar, men idag va ja gode nära! x) Bestämde mig för att rida Charlie barbacka, det va över 1 år sedan jag red barbacka (lite synd då ja brukade göra det väldigt mkt när jag hade ponnyn och även lite på Caysan) men hur som helst, första varvet i trav vart lite väl skumpigt xD hahha men när vi kom igång så gick det riktigt bra, tränade lite öppnor & slutor i traven. I galoppen gjorde han riktigt fin förvänd galopp, även några fina byten ;) Tog även ett litet skutt på 65cm, kunde inte låta bli att testa (aa)  men han skötte sig toppen och jag bara måste rida barbacka oftare! :)

Kan oxå säga han inte Charlie varit så gammal, och vissligen bara 17 år men ändå, så hade jag velat ta med han hem till sverige efter min tid här! :)

Alice har vart hemma från skolan nu dom här 2 dagarna, hon har inte alls varit frisk. Fast i dag var hon mkt bättre än igår så imorgon blire skola igen för henne :)

Egentligen är jag nog inte heller riktigt kry för min hals bränner lite till och från men aja! Förutom det pigg och glad ! Längtar tills jag ska till frissan!! Få göra nått nytt med håret, även om det har börjat bli rätt bra nu? Vf är håret/frisyren alltid som bäst innan man går och klipper sig?! Men iallafall utväxten är icke att leka med!! HEEEEMSK så blir skönt att få bort det! :)

Converse





Tyvärr så hade dom inte dom som jag ville ha.... Men mamma köpte mig 2 par converse när hon va till New york iallafall :) Dom gröna va väll sisådär men tackar min mor för skorna. Dom vita där imot ser jag väldigt mkt fram imot att ha när ja kommer hem på semester!! :))
Ska bara hoppas vulkanen slutar spruta ut aska i luften tills dess så jag tar mig hem! Har den fortfarande utbrott kommer jag icke bli glaad!

Jumping



3 bilder från hoppningen iallafall :) Vart inga från dressyren tyvärr då allt va så stressigt och Peter va tvungen att skjusa iväg Tom när jag skulle rida Bella så ^^

En till lång dag!

Försov mi liiite lätt i morse men det gick ändå! Allt var ändå fixat kvällen innan så:)
Susanna for i väg med Bella och anmälde & betalade, började fixa henne. Sen lastade jag och Peter Fly & Charlie. Jag for iväg med golfen sen tog Peter hästbussen.
När jag kom fram fick ja slänga på mig hjälm & stövlar m.m och hoppa upp på Bella och börja värma upp henne. Gick bra faktiskt, hon dog lite granna på banan så fick driva som ett cp men det gick! (Slutade 2a med 73.33 % och vinnaren hade 73.75%) Sen efter Bella vart det kasta sig av henne, slänga in henne i transporten och ta sadeln och slänga på den på Charlie. Eller först hjälpa Susanna med Fly då hon startade innan mig.
Charlie var lite ofokuserad men jobbade på bra på framridning. Inne på banna tyckte han att allt va mer eller mindre läskigt... Det blåste som f-a-n!! Men slutade på 68.75 % och det vart en 3dje plats!
Sen tog vi frukost innan vi gick för att hoppa, Charlie kändes fin men det gick fortare och fortare XD Haha me jag börjar ju oxå tycka att det är kul!? :D Så vafan och 70 cm som vi hoppa är inte så högt så det är ju inga problem än så länge x) Men vi hade riktigt roligt och trots den lååååånga banan så vart det Clear round :)

Mkt nöjd med dagen! :D

Lite synd att vi int far på tävlingen nästa söndag men det är 3dagars fälttävlan nästa helg så Susanna ska vetrinär under fälttävlan sen kommer det nog bli åka dit söndag och kolla hoppningen :)

Som det ser ut blir nästa 11-12 juni :) Ridklubbsfestivalen! Det är en mkt större tävling men mkt större startfält. Iprincip alla klasser går i 2 kval sen en final där dom 4 första från både kvalen rider. Kommer va nöjd bara ja tar mig till Final! Kommer iallafall rida första dagen samma program som i dag med Charlie. ev 70 cm clear round hoppning.  Andra dagen dressyr 60*20 bana och sedan veteran klassen (17+ hästar) med Charlie :)

Lång dag

Vart ett kort gympass, kände efter ja värmt upp hur det brände i halsen och ville mer eller mindre bara spy åh det ne mådde inte bra! Sen gick ja iallafall lite på stan, hittade bara ett par jenasleggnings som ja köpte. Vissligen hitta jag en väääldigt fin klänning som jag nog dock aldrig skulle använda. Den hade vart en perfekt student klänning! Den fanns dock i både vitt & rosa. Vill verkligen ha den men den va dyr + kommer typ aldrig använda den? Så kändes onödigt... tyvärr :( Men lovar att ja säkert kommer köpa den sen ändå... fast isåfall kanske rosa?xD HAHA ja i rosa?! Hmm vi får se. Söt va den iallafall!!

Kollade även på nån kjol men kommit fram till att jag inte kan ha kjol... Känns bara konstigt & fel! Nej ingen kjol för mig inte!

En annan sak, Nini red inte Bella så jag fick göra det istället. Gick väll inte direkt bra men för hennes ålder så gick de väll bra. Ville bara ta de lugnt och försöka få henne så mjuk som möjligt för i morgon.
Sen var det samma sak med Charlie, bara få han mjuk och frammåt.

Sen vart det knoppa, tvätta Charlies ben, Bella fick vara för vi tvättade henne för nån dag sedan så det får faktiskt duga!
Vart hysat nöjd med knopparna fast kan säga att ja skulle kunna stå i 100 år och göra om dom för att få dom perfekta men idag orkade jag inte så dom får duga!

Sen var det natta dom, sen smörja utrustningen. Vart smörja 3 sadlar, 4 träns & 2 par ridstövlar?! Ja båda paren ridstövlar ska jag ha... mina är inte åh lita på så tar med dom ja fått låna nu av Susanna, dom e lite stora & vida men dom duger helt enkelt om ja så måste. Dock måste jag verkligen göra nått åt dragkejdorna på mina?! Dock kostar väll det skortan om man ska byta ut dom? Då va de ju nästan så kan köpa ett par nya istället! Och ha dom som tränings & tävlings stövlar och ha dessa som vardags så får dom hålla så länge dom håller!
För ja vill ju ha ett par bruna ridstövlar (aa) och en brun ridhjälm (aa) och så klart en brun kavaj (aa) Det kommer stå på min önskelista när jag fyller år kan ja ju lova!!

Okej nu vart allt så väldigt långt, så avslutar med att säga att jag HATAR regn och vill ha solsken imorgon taaaaack! :)

Planering

Dagens plan: Frukost, gymmet, gå på stan?, kolla när Nini rider Bella, rida Charlie, knoppa, duscha hestarna(iallafall det vita), smörja, packa, sova.

Skönt att vi bara ska till Coilog i morgon som ligger så pass nära iallafall :) Vi kommer ju åka med både hästbussen & transporten så!


Kaanske dags att börja nu då så man hinner ?

Bion

Filmen var riktigt bra faktiskt! Slutet <3 haha
Efter filmen stanna vi lite på Whitewater, spelade lite spel & dampade i rulltrapporna xD


Asså om ja får säga det själv men ja var gym på detta spel! HAHA roligt vare oxå x)

-

I´m trying so hard to be perfect. I´m trying so hard to be good enought for you...



You were only just a dream

Red en liten ponny i dag, och red igenom pogramet med Bella. Nivån på pogramet är typ en blandning mellan LC/LB/LA. Innehåller typ lite av varje x) Iallafall mina ridstövlar har gett upp totalt... Har fått låna ett par gummi ridstövlar att rida i hemma men på tävlingen måste dom hålla ihop! Seriöst jag dör annars! Sen åka in och försöka få dom fixade... byta dragkedja eller nå. Ska ikväll eller i morgon försöka mig på nån liten hemma gjord lagning på dom!
I morgon blire knoppa 2 hestar, smörja 2 sadlar, 3 träns och ridstövlarna! Och fixa hästarna så dom ser fina ut, tvätta deras vita tecken!

Nu i kväll blire Pirates of the Caribbean!!

Igår såg jag en faktiskt bra film men en väldigt snygg skådis... (aa)

Garrett Hedlund i Tron Legacy

The look in your eyes

OHHHW, gissa vem som kom 5a i dressage leauge i Open klassen ;) Jo jag och Charlie! Tänk att då missade ja dessutom 1 eller 2 tävlingar oxå ;)

Idag har jag ridit 2 hestar på vägen, skönt att ta de lite lugnt :) Sen vart de dock ett hård gympass men kändes bra!:)
Nu är jag helt döööööööööd!

fuskigt

För tillfället är jag väldigt avundsjuk på min mamma som åker till Usa!! Jag vill oxå dit!! Men jag har tänkt fara dit nån gång i livet! Så det så!
Väldigt mkt jag vill men man ska väll ha stora drömmar/mål? And I know what i want!


Cause I see, sparks fly whenever you smile

aaaaooo, mina ben! Träningsverk jepp! 3 hästar och ett gympass! Körde inte ens hela passet för ja kände att ja var helt slut! Ville kunna gå upp för trappen här hemma.

Just ja Storm den lilla jäääveln lyckades fixa min andra tumme nu... asså vad är det med mig och mina fingrar?! Aja va rätt lindrigt men ändå! Irriternade...

Just ja bokade tid hos frissan, 27 maj då fan är det bort med det röda i håret! Ska bli Blond... eller ja mörkblond me slingor typ! Kommer nog dö x antal gånger när ja kollar mig i spegeln dom första dagarna...


20% talang 80% vilja

Don't give up on the dream, don't give up on the wanting..


Let´s forget about the past

Dagarna rullar på, efter helgen har det blivit rida lite, träna lite och bara jobbat på helt enkelt! Tagit det rätt lugnt i övrigt. I morgon är dock tanken jag ska försöka hinna in till nån frissa åh boka tid för att göra nått åt mitt hår?! Får se hur det går, om dom fattar vad jag vill över huvutaget xD

Men nee har faktiskt börjat läsa lite för Alice på kvällarna (Y) går ju nästan riktigt bra, engelska var aldrig min starka sida... tyvärr. För att va ärligt så var inget ämne min starka sida xD ooops. Aja nu blir typ sova. Tänkte försöka gå upp tidigt i morgon ! :)


I know what i takes to move on

Kan säga att det vart in handla ett par söta klackar idag oxå x) hehe ooops! Och sen vart det även ett gympass! Hann dock inte göra hela passet egentligen, för dom ska ju stänga så tidigt på helgerna. Men gjorde det mesta och kan säga det kändes! Det nya grejjerna tar döööd på mig! Men det känns bra ändå x) haha :D Tror dock det blir vila i morgon från allt vad heter träning! Eller ja tar kanske Charlie på en lättare tur på vägen och kanske nått dressyr pass på Bella eller nån. Lugnt blire iallafall, det kan behövas :)

Just ja, har lyckas göra illa ett till finger?  Denna gång långfingret på vänter handen, har värsta jacket i de :S blödde ganska mkt och jag vet inte ens vad jag lyckades men!? upptäckte bara blodet och så börja ja må illa som F-A-N!!


Trying to forget the past
This was never meant to last
I wish it wasn’t so

Hoppning!



Imorse var vi och hoppade. Kul hade vi iallafall ;D Vissligen en bom ner... vilket var slarv, men jag vart nervös även om jag inte hade något att bli nervös över?! Det var bara clear round/träningstävling typ så ^^ Dock var han lite att han ville hålla på och byta galoppen fram till hindrerna och jag borde vart på han bättre. Som vanligt vart jag för passiv! Mitt stora problem...
Men med tanke på att jag aldrig ridit en riktigt hopptävling?! Bara Foffen på Gymnasiemästerskapet och nu detta. Så nej är nöjd! :) Det är inte höjden som räknas heller, med tanke på att han totalt vägrade hoppa så är detta väldigt bra början! Sen är han väldigt positiv till att hoppa nu, syns kanske? :)

Eurovision 2011

Vi hade över Kieran, Michelle, Sarah, Neil, Evelyn, David, Sandra och Iklusive lite barn på middag och sen kolla Eurovision. Jag tycker faktiskt det är riktigt roligt och vi hade verkligen trevligt!
Sen gjorde jag och Peter ett vad x) Eftersom både Sverige & Irland var med i finalen, han trodde Irland skulle komma bättre än Sverige och jag trodde tvärttom. Förloraren skulle då rida 2 varv barbacka i lättridning och dessutom sjunga den sång man hejjade på. Så inom en snar framtid ska Peter rida Storm barbacka (vilket han dessutom aldrig gjort på Storm!) sjungandes Lipstift! Jag kommer ligga och skratta på backen! xD

Anyway, Sverige kom ju 3a, så nära att komma 2a dock! Men hur som helst gick det ju så mkt bättre än det gjort dom senaste åren! Ja menar i år kom vi ju iallafall till finalen! Hade dock hoppats på en vinst där då det faktiskt var den bästa låten där? Inget större fan av Saade men jämfört med dom andra låtarna så !

Kanske sova? Ska upp och hoppa en 70 eller 80 bana i morgon med Charlie, jeeeepp!

Saturday


En skönt lugnt uteritt med Charlie sen vart det ett gympass! Gooode slut jag var efter! har fått ett nytt träningsschema och det var liiite tuffare... Men det sköna är ju allt träningen faktiskt gett liiiite resultat, har iallafall mkt bättre kondition! :)
Det var väldigt lugnt på gymmet idag. Typ 3 pers när jag kom och bara lite mer när ja for. Det är rätt skönt när det är så måste jag säga! :)

MYSKVÄLL

Ett varmt bad, ansiktsmask & film here i come !

TAGG

I morse red jag bara lilla Charlie som var vääääldigt fin <3 Gjorde samma galopp övning som tidigare då det tycks fungera bra. Då han lätt blir kort och spänd i galoppen måste man nu bara få han lång och låg vilket gick! Galoppen har blivit mkt bättre :D
Sen tog jag fram saxen och trimmade hela han typ, benen iallafall och öronen och huvudet vilket behövdes. Meeen nu ser han ut som en häst igen ;) Älskar att klippa hästar och fixa till dom x)

Skulle behöva göra en tripp förbi TRI snart, helst innan tävlingen (aa) men vi får väll se ;)
Nu mååste ja ju byta och hämta Pip från skolan JEPP!


Till nästa tävling ska vi vara i topp form! Han känns sååå mkt bätte nu än han gjorde då och det är bara någon vecka sen! Nu har han dessutom tappat lite mage, benen trimmade, tappat all vinterpäls(nästan all) och ser bara tuusen gånger bättre ut! :) Asså jag är svin taggad?! Verkligen suuuuuper taggad xD
Nu måste jag bara fixa till Bella oxå så hon ser ut som en häst? Hon har verkligen inte fällt vinterpälsen ännu.... och skulle behöva ett bad... och den där manen!? Man vet inte ens vart man ska börja. Sen måste hon få bort lite mage oxå!

I kväll ska vi anmäla oss till tävlingen 22 maj! :D

Hollywood hills

3 ridpass, en promenad med en liten ponny. Sen spelat & lekt en miljoner spel & lekar med Pip. Sen vart det gymmet fast vart inte så jobbigt för vi hade liten check up. Har fått mkt bättre kondition, värden m.m så nej det känns bra ! :D Nu ska jag börja på ett annat träningsschema som är lite tuffare ;) Men nej det väldigt bra ut och nu är jag taggad på att träna!! Ska försöka gå både lördag & söndag kanske? :)

Sen vart det såklart kolla eurovision kvalet xD Både Irland & Sverige var ju med ;)

Var väll inte större fan av irland dock? xD Men till Final gick dom jue... Men i Finalen hejjar jag nog på Sverige tror ja, Även om alla andra kommer hejja på Irland xD

This is our someday

2 halvdana ridpass jag inte är vidare nöjd över.
Ström avbrott( = grinden kan ej öppnas så man inte tar sig ut. Vilket betydde jag var tvungen ta mig ut genom stallgrinden för att hämta Philip. Bara ett problem var tvungen göra genom en smal passage till stallgården men Klarade det ! Men 1 mm till godo på varje sida, det var faktiskt lyckat!)
Klämde tummen i grinden
Vart väldigt väldigt less på några barn
Klämde pekfringret i samma jävla grindjääävel!

Säger bara mina stackars, stackars fingrar jag tycker synd om er som alltid ska bli utsatta... haha men måste undra hur ja lyckas klämda fingrarna i samma grind, SAMMA DAG! Jag lär mig tydligen aldrig!

Åh vad jag hade velat gå ut i helg. Men tyvärr så finns det varken tid eller pengar för det :( BLÄ

Jag är hoppsugen! VILL UT OCH GÖRA NÅGOT NUUUUUU men tror icke det blir nå sånt i helgen heller tyvärr... Aja överlever väll ett tag till.


I know I can´t live in the past anymore, but i reallyy wish we could go back to who we were. Back to you and me...

Coilog

Ridbana & publik

Hoppbanan

Framridningen

Ridhuset

Alla arenor hade olika namn. Tydligen träd namn eftersom stället brukade vara typ växthus grejj där dom odlade träd.

@ the Races










Asså när jag ser galopp tänker jag bara på en sak!! xD HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

I´m moving on

Det har varit lite problem på strömmen här dom senaste dagarna. Och snart kl 10 så kommer den stängas ner några timmar sedan kommer problemet va helt ur vägen. Datorn har ju funkat men inte internet... störande!

Men nu ska jag ändå springa ut och rida. 2 dressypass tror ja det blir :) Just ja måste prata med Susanna om vi skulle anmäla oss till tävlingen ikväll x) Tyvärr blire nog ingen i helgen då Susanna & Peter måste åka till london, haha fun story eller nja inte så jag passar barnen fredag- lördag iallafall.

Men ne nu innan allt dör,  byeee :))

The Weekend

Börjar med lördagen. Jag, Peter, Tom & Philp drog till Punchestown på races :) KUL! mindre kul att ja gick in gratis som 14åring... Eller ja bra ja kom in gratis men seriöst 14?!?!?!?!
Sen på kvällen drog ja till Kieran & Michelle, för skulle ut med Sarah & Lisa som var där. Lisa är en svensk tjej som jobbar hos josef, en fälttävlansryttare som tävlar typ 4 stjärning och var ja med på Badminton i år :) Hursom helst alla var där så vi hande trevligt sen drog vi tjejer till Naas då och gick på Time. FETT KUL säger jag bara!! Sen att alla drinkar & shots gick på 3 euro gjorde inte saken värre? ;) Nee dit drar ja gärna igen :D
Det vart taxi hem sen sov jag där borta.

Söndag morgon vart det palla sig tillbaka till Kildare men det gick bra, sen kom Charlie hem... IGEN. Sen for jag och Alice till Coilog där Peter var med Storm för laghoppning typ :) Så vi var där och kolla. Sen for jag hem och tog en powernap på 5 timmar?! Haha...
Vart väldigt paff när Alice väkte mig och sa vi skulle åka till Newbridge för Thai mat xD Först fatta ja inget för ja trodde typ det var morogn xD

Har massa bilder som kommer sen ;)

infect me with your love and fill me with your poison

4 ridpass och massa annat senare ligger man i sängen halvdöd. Men nöjd med dagen iallafall :) Bella gick på bra, kändes pigg och fin den lilla 23åringen :) Fly var förvånandesvärt lugn och tittade faktiskt inte på något i dag utan istället fick man driva som f-a-n men det lönade sig! För fin vart hon. Sen Storm jobbade på bra, Peter sa ja skulle träna "big canter"(stor galopp) och rida frammåt och hoppa lite småkryss m.m.
Sen vart det en lugn stund, hjälpte Shane lite som skodde hästarna, sen kom Zelda hem osv. Vi drog till Whitewater och köpte lite friday sweets :)

Sen hemma igen drog jag och Susanna till Cailog med Charlie. Btw ett jätte fint ställe, 4 utebanor & 1 ridhus(dessutom 1 till på g). Dom har på fredagar en bana och framhoppning man kan åka åh träna på :) Så det var 13 hinder(15 om man räknar med kombinationerna) och han skötte sig kalas fint! Första hoppa vi 80, sen tog vi det ett varv till då var dde 80-90 hinder och asså han skötte sig klockrent! Ja höll inte riktigt ihop honom till en kombination utan han vart lite lång så språnget in vart lite fel men klockrent ut och sen flöt det på igen. Nä vi var super nöjda med honom! Och jag kände mig ändå väldigt säker så ne det kändes väldigt väldigt bra :D HAPPPPPPPPPPY



Your not gonna be able to bring me down again cause I´m not gonna let you in my life like that again. I´m not gonna make the same misstake twice.

You are a little too good for me, but I'm getting better

Bra dag i dag. Nu var det bara det där med att försöka sova... Vf valde jag Irland? Jag som hatar regn och kan verkligen inte sova om det regnar... vilket det gör nu, suck! Aja det behövs faktiskt regn, det lilla som kom i gårkväll & i morse räckte ingenstans.

Bild på mig och Storm i den lilla skogen I annaharvey på Hunter Trialen :) idag kom bilderna jag och Peter beställde från de :)
Det var typ hmm hinder 15 av dom totalt 18 hinder (+ att 3 var kombination så 21 hinder) Själv gick väll inte just det hindret så jätte bra, var dom tvungen att fota just där?! Aja kul hade vi ju iallfall och runt kom vi ju, förutom det där stoppet som var helt och hållet mitt fel.

Nä men nu ska jag försöka sovaa?

Will it ever be the same again?

It keeps me awake at night and It haunts me in my dreams.
Is it always ganna be like this? That i´m so afraind of losing you...

So afraind that it will never be the same again...



HAHA jag kan typ 1 ord på irlänska nu okej nej 3... men minns bara vad 2 betydde...
Iallafall Bindealán som betyder bandage XD HAHA och sen Briste som typ betydde broken/bruten och Bhi(Utalans som V, det irlänska språket är väldigt konstigt....) som jag inte minns vad det betydde dock... xD
Fast okej sen kan ja

Iallafall blev ett dressyr pass på fina Charlie innan dom hämtade honom... sen ett dressyr pass på Bella och sen även Storm :) Sen har det vart fullt upp hela dagen och sen när Susanna & Peter kom hem drog jag till gymmet iallafall. Efter många om och men. Tror att jag på 15 min hann ändra mig minst 50 gånger om jag skulle åka eller inte xD Men eftersom jag vart då lat på senaste tiden och då blire alltid "jag gör det i morgon istället!" så tänkte jag nej inga ursäkter nu för nu ska jag fan åka och träna! Så ska försöka åka imorgon oxå faktiskt, det behövs...

Sen har det kommit lite lite regn i dag! Whooo grattis, bara 100 år senare typ !

Nu sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fullt upp

Nu klockan 12 på natten är det äntligen en lugn stund. Eller nja klockan 10 när jag, Susanna, Peter & Tom hade vår middag var det hyfsat lugnt.
Red Storm & Fly i morse som gick toppen, hämtade Philip på skolan. Körde Alice, Philip & Tom till Kieran and Michelle för ponny klubben. Såg när Alice red och va social med Sarah, Sandra & Michelle m.m medans man försökte hålla lite koll på Philip & Tom oxå! Sen skynda iväg där ifrån för Tom skulle på Cubs(Scout) i Kilcullen, lyckligtvis inte för långt ifrån Calverstown. Sen hem med Alice & Philip och ge dom middag för dom va ju såklart jätte hungriga. Ta in hästarna och sedan invänta dom andra för att själv äta middag med dom.

Efter middagen blev det att lägga alla barnen sen kolla på hur vi ska göra på Festivalen 11-12 juni :) Själv kommer jag bara rida Charlie där, Open klassen & clear round jumping(70cm) på lördagen. Söndagen blire Open på lång bana och sedan veteran horse klassen bara för att rida en andra klass. Veteran klassen är nu för +17 åriga hästar och han är 17 så passade ju bra.

Sen är det Summer fest tävlingen 22 maj, då är tanken iallafall Open dressyr klassen med Charlie, clear round jumping(70cm) & Open dressyr klassen även med Bella :)

FUUUUUUUN :D

Tyvärr så åker Charlie till dom gamla ägarna i morgon för 2 dagar... tror ja kommer ha lite att jobba med när han kommer hem sen igen...
Men tills dess får ja ta åh Trimma Bella lite mera och så vill jag verkligen trimma Storm (även om han inte ska gå nån dressyr tävling) men han har gått så väldigt bra för att vara han senaste tiden!! :D

Over @ Kieran and Michelle

Ingången till huset från stall/stallgården

Måste bara säga att jag verkligen älskar deras gård! Dom har typ väldigt fint stort hus, stallet är väääldigt fint med stor och rymlig sadelkammare. Sen kök i stallet & såvidare. Dom har en skritt maskin, rundkorall, 20*60(?) ridbana, stor äng med massa olika typer av terräng hinder, minder galoppbana & ja stor maskin hall med bla en stooor hästlastbil och massa hagar fyllda med hästar.

Okej... nu blire sova för det är ju en morgon dag? På schemat står 2 ev 3 hästar att rida. Skolkörningar, körning till simning x2 och förhoppningsvis en sväng till gymmet om man hinner. Knäet känns bra och var ett tag sedan nu jag var så det behövs! :)

I need you in my life

Nu ska Bella igång lite mera. Det kommer bli lite ändringar nämligen. Zelda kommer hem i slutet på veckan tror jag, så hon & Amber kommer få gå i samma hage vilket betyder att Bella kommer få börja sova inne nu igen och börja ridas mera. Ev ska jag tävla henne en klass 22 maj, där jag isåfall även tävlar Charlie i dressyr & en clear round 70 klass :D



Iallafall i dag är barnens sista påsklovsdag vilket betyder tillbaka till den vanliga vardagen snart, vilket börjar med skolkörning, skolhämtning, körning till pony club, körning till scouterna osv imorgon. Åh nu ska jag snart springa ner åh rida Charlie, Bella & Storm :)

What i want

Är så ridsugen så ska gå ut åh rida ut på iallafall Charlie. Ev Bella oxå :) Red ju ingen häst alls i går! Det sker inte ofta måste jag säga! När jag kommer hem till Boden tror ja det kommer bli dirr att dra till stallet (aa) och träffa mina vänner som jag håller på att sakna ihjäl!! och så ska jag ha ett skrovmål från max! Kommer ju hem kvart över 5 på kvällen så boorde hinna med allt första dagen, riiight?! :)
Men tillbaka nu till hit, vi har haft Peters mamma & bror på lunch så hade inte tänkt rida men nu vart jag så sugen! :) Sååå drar ut och rider :) Om heeestarna vill komma in vill säga :)

Maj, maj måne jag kan lura dig till skåne

Shieet det är 1 maj i dag...
Själv hade man inget valborgsfirande! Tråkigt men aja :)
Man kanske skulle ta åh gå åh se vad som händer där nere iallafall? tog en lååång sovmorgon idag sen har ja plockat åh hängt upp lite kläder som ja bara slängt över allt, som jag alltid har en förmåga att göra... oops x)



Jana Kramer – I Won't Give Up

Kildare playground, round tower and face painting

Drog mig till gymmet en snabbis men upptäckte tidigt att jag fortfarande inte kan göra allt för det tar imot i knäet. Sen vart det faktiskt lite shopping i Whitewater (aa)
Sen skulle jag ju passa Alice & Philip :) Vi hade rätt så rolig dag iallafall. Även om det blev sent innan resten av familjen kom hem :)

St. Brigid´s Cathedral and Kildare Round Tower



Playground

Face Painting

HAHAHHAHAHHA jag dör!!

RSS 2.0