Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Listan kan göras väldigt lång så orkat inte börja skriva den. Det var för jobbigt men som sakt väldigt mkt...

If I'd see you, This darkness would turn to light

Vem tror att jag kunde sova i natt?
Regn och sen började det blåsa som f-a-n! Blåser gör det fortfarande. Ska börja rida Charlie i dag, bara motionera lite då det blåser som faan, sen ska jag ev ta Fly men hon kommer nog va mer vild än tam i denna storm så...
Ikväll blire dra till gymmet i allafall! Men nu gå till stallet:)


And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
I know everything will be alright
I know everything is alright

Have u ever seen the rain

Fram tills i går har det varit solsken i ca en och en halv vecka! Har vart helt underbart, har till och med blivit liiite brun, men alltid nå ;) haha sen i går vart det ösregn... mitt under mina ridpass så jag såg ut som en dränkt katt! Iallafall Fly gick jätte fint i regnet och Charlie var... nä fin, det är bara ja som spänner mig och svamlar! Bläää.

Sen i dag fortsatte det regna så jag for Peter gick ut och börja rida. Det hade börjat av ta lite. Bella gick hyfsat bra, hon är så tung riden och gammal och stel på de nu då men det tar sig! Sen då mitt under mitt andra pass som vart på Charlie så blir himmlen klarblå och solen kom fram! Jag höll på att dö av värmeslag, bokstavligt talat! Iallafall gick mer eller mindre som gårdagen med honom. Men nä det gick bra, det är bara jag som är för petig...

Sen har det vart en massa körning, det är Onsdag i dag = den dagen då alla barnen har simning, dessutom 2 olika tider och badhuset ligger i Naas vilket är typ ja lite över 2 mil iallafall. Susanna & Peter jobbar så jo jag ääälskar onsdagar!

Hursom helst, nu har det börjat regna igen...  Blää för regn! Sen så idag var det 3 veckor sedan jag kom hit! Känns som ha vart här i typ 3 månader eller nå!


Vill ha/ska ha!


(och vita)

Detta vill jag verkligen ha sen asså, vet nån som skulle passa väldigt väldigt bra i det sen oxå (aa)

Sen när vi ändå håller på så kan vi lägga till en brunkavaj, brun hjälm & bruna ridstövlar (aa)

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Dag 13 – Mitt drömbröllop

Vill inte gifta mig, simple as that. Sen vet man ju aldrig om det ändras men men ^^

Bishop´s Law

Det är då Charlies riktiga namn, eller ja innan han importerades till Irland hetter han Charlie Boy men när dom importerade honom bytte dom nya ägarna tydligen namn till Bishop´s Law då.
Iallafall några bilder ja hitta på nån hemsida som är ute och fotar på lite tävlingar åh sånt


Barn & ponny!



Alice skulle rida ponnyn, sen följde Philip med så han red nått varv han oxå, men sprang & cyklade mest omkring annars :)

Är med och tävlar...


Vill du oxå va med klicka på bilden! :)

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på


Lite shopping



Lite av det som shoppats :) Har mera och mera som komma skall ;)

You can´t bring me down anymore

Internet gormar lite då och då hära, jävligt jobbigt när man typ är beroende av de xD Men i allafall lite kort om dagarna som varit :)
I fredags for vi till barnen skola på kvällen, det va nån rolig tävling för alla och jävla man vart tävlingsinriktad! Hur som helst barnen hade jätteroligt(även om vuxna xD) Sen träffa jag en av Alice vänners storasyster och storebror där så vi satt och snacka lite :)
Lördagen vart det rida Charlie, fara och träna sen passade jag Philip på kvällen :) Fixade även Charlie.
Idag söndag då så for jag och Peter till Calliaghstown för dressyrtävlingen :) Gick väll sisådär, nöjd är jag för han har ju stått i hagen jätte länge(ca 2 år), sen bara blivit riden nu sen ja kom. Så nä duktig var han, lite spänd då och då. Sen hade han kunnat vart lite mera frammåt men aja nu vet vi ju lite vad vi ska träna på. Sen ja... alla domare kollar ju på olika saker och alla har sina favoriter men nä är nöjd ändå det vart ju en godkänd ritt! 61.25% :)



Dressyr & solsken!

Barnen är i skolan och jag ska snart gå ut åh trimma Charlie! ;) Dressyrtävling i helgen förfan! :) Solen är framma och vädret är underbart! Kan inte bli mkt bättre, riight? ;)

Och jag har verkligen ingen anning hur han kommer bete sig där borta...

Live life

Red ut på Charlie i dag en sväng längs vägen med Peter & Storm. Sen galoppera vi lite på ängen... Eller ja försökte Charlie rent ut sagt drog mig ur sadeln och drog iväg i 190 då va ja fan inte glad kan ja säga! En gammal fälttävlanshäst som gått 2stjärning fälttävlan och inte vart ute på väldigt länge... Som dessutom är van att på på typ pelham liknande bett m.m nä det var ingen hitt men efter ett tag så gick det bättre men ojoj!
Sen vare dags för Fly, den lilla fjanten! Seriöst värre än Foffen om det är möjligt?! Sen ja Foffen må ju va fjantig men han kan ju gå riktigt bra mellan det, fly är bara... tråkig! Aja det gick väll hyfsat på slutet.

Efter allt i stallet va klart tog jag och solade ett tag ute, tror fan ja fick lite färg! Och det är ju fan bara mars :O Haha nä asså denna vecka har värdet varit uuuunderbart verkligen! Man kan bara njuuta :D

Efter barnen kommit hem, lekt & gjort läxor m.m så körde ja Alice till baletten och Tom till typ ja man kan väll säga friidrott? och jag drog till gymmet ;) Kändes riktigt bra och jag behöver verkligen träna min kondis och muskler och ja allt?! HAHA

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Att när jag kommer hem till Boden kommer allt vara annorlunda, folk kommer ha flyttat, jag kommer ha tappat en massa kontakt, kommer inte ha Monica & foffen att komma tillbaka till m.m
Sen typ att skada mig själv så illa att ja typ skulle hamna i rullstol - då skulle jag heldre dö eller nå! Sen typ ja det är en massa ja oroar mig för egentligen... mer än ja borde faktiskt


Training

I dag efter ja lämnat barnen for ja in till Whitewater(shopping mall) sen efter ha gått runt där och kikat, hittade faktiskt ett par solglasögon, vita shorts & en fin ring :) Så drog ja till gymmet där ja fick ett tränings schema och lite genom gång m.m så nu blire att gymma!

Nu ska jag fixa lite sen dra iväg och hämta Philip från skolan, få i han lite mat för att sen köra han till simningen och sen ska jag fara hem, hämta Tom & Alicie och köra dom till simningen... Onsdagar är väll engetligen den värsta dagen då alla ska åh simma 2 olika tider, Susanna jobbar länge och Peter jobbar länge... Aja det kommer nog gå. Det är bara ett liiiiiitet problem just nu. Jag vet inte exakt vars simningen är xD HAHA Den är I Naas iallafall så måste ut på motorvägen en sväng men lilla golfen får väll visa att den kan gaaasa oxå då ;)

Broken Mirrors

Hoppas på en bättre dag i morgon då hundarna är snällare och barnen inte lika jobbiga... Seriöst!! Nä så farligt har det inte varit, men lite less kanske jag är men Dressyr passet på Charlie hjälpte verkligen. Han var fin och vi gjorde massa fina byten iallafall! Sen blir han lite väl taggad och benen flyger all världens väg x) haha nä han är söt lilla Charlie, men ingen kan ta Foffisen plats! Saknar Boden och alla där... Speciellt som det var innan jag for :( Vf känns det som att jag missar allt?! För att jag gör verkligen det!

Påminelse till mig själv... nr 2

Skaffa aldrig hund!!!

Påminelse till mig själv...

Skaffa aldrig barn!!!

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


Kände mig ganska svart/vit idag... Couldn´t help it!

The days

Dagarna rullar på, morgonen börjar oftast med att den som är först ner går ut med hundarna & hämtar mjölken. Sen får dom mat. Barnen ska ha mat & lunchlådorna fixade! Sen ska hästarna ha mat och vid halv 9 åker barnen till skolan(jag kör dom), sen kommer jag hem och rider 1 eller 2 hästar, fast i morgon blire gymma för mig i stället faktiskt ;) nu ska träningen börja!
Sen lunch och kvart i 2 måste ja va på skolan igen och hämta Philip. Sen ska ja leka med han och så ska han göra läxor. Sen kommer Alice & Tom för det mesta med bussen, om dom inte har aktiviteter. Då ska dom hämtas på skolan sen. Sen ska dom göra läxor ev går alice ut och rider en sväng oxå sen middag! Som jag lagade i går & ska även laga i dag.... wish me luck! Men igår gick det ju faktiskt åh äta!

Men nu ska ja klä på mig och sedan dra och hämta Philip! :)


I köket ;)

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle nog till och börja med att typ resa jorden runt eller iallafall till många länder! Sen typ köpa nån häst, shoppa som fan och ja.. sen skulle ja nog spara lite kanske eller nå x)

Hunter trials @ Punchestown

Peter och Storm va med och tävlade tsm med David & hans häst :) Det gick väldigt bra för dom iallafall :)


Lite andra ekipage oxå! :)

Det där vattnet var väääldigt läskigt!

Sen påvägen hem passerad vi (som alltid) galoppbanan där det var lopp!

A walk on the Beach

Idag red jag Charlie och Fly innan vi packade ihop familjen och for till havet! en ca 2 timmars bilresa (hade kunnat vara 1 och en halv om vi int skulle tagit den långa vägen) Hur som helst det blåste ganska ordentligt men vi gick en slinga som Peter brukade gå när han va liten typ. Iallafall på vägen hem stanna vi på en pub, tog sig en cider åh så såg vi rugby match mellan Irland och England, när alla andra tittar så har man int så mkt val att titta och ja börjar faktiskt fatta nå av de!



lilla Max fick följa med till havet oxå :)

Hur som helst nu blire film sen sooova! Imorgon ska ja följa Peter och kolla på Hunter Trials :D Han ska rida Storm i par med David som Susanna red i par med förra helgen :) Så kameran är satt på laddning och laddat upp med ett nytt minneskort ;)

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

En dålig vana. Jag kollar ner när jag rider helt klart!
Överplanerar saker... väldigt jobbigt men kan inte hjälpa det.


Sweden?!


Ja alla Ikeor ser väll typ likadana ut? Men ändå det kändes så väldigt svenskt på nåvis. Speciellt all mat sen, svenska köttbullar <3 haha nä men seriöst lite svenskt kändes det ;) Hade iallafall en svensk daimtårta till fika där ;)

Sen måste jag säga att allt känns väldigt bra, första veckan är nog alltid den svåraste måste jag säga! Iallafall så har det vart väldigt bra men asså jag har träningsvärk i benen och jag har inte ens börjat träna på gym ännu (vilket jag ska, ska nog försöka åka dit i slutet på nästa vecka/början på veckan efter det då ja börjat komma in i den riktiga rutinen!) utan nej jag har helt enkelt gått till mitt rum för mkt! 40 trappsteg upp och haha går man upp till rummet några gånger per dag så blire bra många steg upp!

We Are Young

Ridit Charlie och Fly idag, lite dressyr arbete och jo det gick väll hyfsat. Charlie behöver dock få bytena mera befästa men vi jobbar på det.
Sen har haha Philip försökt lära mig spela golf som nog måste vara världens tråkigaste "sport"! Men jag fick iväg bollen!! :D framsteg... Men det är illa när en 5 åring får iväg bollen längre än en 19åring...
Sen har vi suttit ute i solen och chillat! Gode härligt väder måste jag säga! :D Love it!

Nu blire duschen sen ska vi dra till Ikea ! xD HAHA Japp, det finns en tror den är i Dublin, hur som helst ja det är ju svenskt :D hihi

Påväg till Newbridge och allt annat passerar man en galoppbana :) Många banor och sen finns även en stooorhästbutik där brevid oxå ;)


Wish you were here

Det har vart en lugn dag i dag, har faktiskt inte ridit någon i dag :O Men i morgon ska ja nog ta ut Charlie iallafall på en ridtur och ev bella en sväng oxå :)

Efter Paraden i dag for vi hem, tog det lugnt sen lastade vi ponnyn och Alicie och for till hennes vän en hmm ganska bra bit bort. Hon skulle på en sleep over med ponny så dom va några tjejer där. Men gården, huset & stallet säger bara omg!! Vilket ställe. Sen hade dom typ ett fält med massa fälttävlans hinder. Nä den gården skulle man inte säga nej till! Mkt söta ponnyer hade dom oxå! :) Socker söta!
Där vart vi i allafall ett tag och vi hade riktigt trevligt, sen for vi hem och lagade middag och nu sitter man här och tar det väldigt lugnt :)

Slänger upp 3 bilder iallafall:)
Först ut Katten, som ingen riktigt vill röra för den är typ agressiv och bits...

Stora hunden Scooby, den kan inte gå löst för då springer han iväg tydligen

Lilla hunden max. En väldigt liten skällande sak med väldigt korta ben haha


St Patrick´s day

Utsikten från mitt andra fönster :) Det är mot vägen, så man ser stallet, ridbanan och den lilla dammen på andra sidan :)


Sen var det jue St Patrick´s day i dag : ) (Irlands national dag)
Fick se lite irlänskdans, höra säckpipor... & ja en massa annat! Många som spårade med grönt & fyrklöver...



All my life I've been good, But now
I'm thinking what the hell

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Ehh... typ av killar jag faller för? Ja det vettefan asså. Svårt att förklara... men tydligen har jag en tendes att falla för fel typ iallafall

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Just nu? Just nu vill jag ha mat! Är jätte hungrig så nu ska jag typ springa ner åh äta frukost :)
Annars ge mig några miljoner och Foffen, taack!!

It feels like summer

Kan börja med att säga i dag har det vart 20+ grader i solen! Underbart :) Kändes verkligen som en sommardag asså, i mars!! Haha det gillas :) Vem vet jag kanske ha lite färg när ja kommer hem här i från? Jag som är så blek så det är väldigt lätt att förväxla mig med ett spöke eller nå

I morgon är St Patricks day så är typ ledig. Ska nog passa på att ta ut stor kameran med mig när vi far iväg lite och så fota lite på morgonen :)

I morse:


Senare:


En annan bild på huset :)

1 Week

Det har gått 1 vecka nu sedan ja kom hit, känns som ja vart här en evighet! Saknar verkligen allt där hemma mer eller mindre men jag vill detta, det är ett äventyr och jag tänker inte ge upp nu?! Hoppas bara att allt finns kvar där hemma när jag kommer tillbaka för det gör jag och älskar alla mina vänner där hemma och hoppas att alla har det bra!

Idag har jag ridit Charlie först sen hoppat lite med Storm, gick väll sisådär. Jag vill ju för mkt, vill att allt ska gå perfekt hela tiden. Klarar inte av när det inte funkar då blir jag så låst och vill få det att funka. Men måste tänka om så jag inte blir låst för då tappar jag all inverkan, sits och allt vilket gör allt värre. Men nä jag vet ju vad jag måste göra sen äre bara att utföra det som gäller.

Nu ska jag iallafall springa ner och kanske ta mig lite lunch? haha :)


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Oj, mina mål just nu är att utveckas som ryttare/hästmänniska helt enkelt, allt bli duktig och kunnig. Sen när jag ska börja rida Foffen igen när ja kommer hem (när det nu blir) är mina mål att vi ska utveckas och komma upp i iallafall Msv C dressyr.  Längtar tills jag tävlar med honom igen, sista starten vi gjorde förra året kändes ju faktiskt riktigt bra!

Så mina drömmar och önskningar är väll typ att vinna flera miljoner, ha en egen gård med fint stall och fina hästar och att tävla på högnivå i allafall i dressyr. Men det kommer väll aldrig hända, men man kan väll alltid få drömma? Man måste ju sikta högt iallafall, men miljonerna kan jag nog verkligen glömma... Men jag vill iallafall ha en riktigt lovande häst för dressyr och lite hoppning och sen såklart Foffen!
Helst vill jag bo i södra sverige men det känns som om när ja kommer hem igen kommer jag nog bli kvar ett tag i Boden, men då vill jag skaffa mig en fin lägenhet iallafall inne i stan & fixa ett jobb såklart sen bara vara med mina underbara vänner och vara i stallet och rida och pyssla! Haha ja det var väll mina drömmar?

Shut up and drive

Har nyss vart åh kört runt lite hära, asså allt är verkligen fel! Ojoj, men nä hyfsat bra gick det man måste bara tänka mkt sen veta vart man ska m.m xD
Annars i dag har ja ridit Charlie & Bella och sen klippte vi ponnyn lite granna. Annars har vi sett på Galopp race på tvn fast det har vart väldigt fint väder i dag oxå :)

Nu ska jag snart gå ner och se vad dom gör där nere i allafall, sen skulle jag bli riktigt glaaad om min förkylning snart släppte... Hatar att vara sjuk, vissligen är ja bara hostig och snorig typ men ändå. Ja och dessutom har jag fortfarande lock för ena örat sen flygningen... Man ska inte flyga när man är sjuk...

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är helt klart sommaren!
Vf? För att jag helt enkelt älskar sena sommar kvällar med dom man gillar :)
Det är varmt ute, ljus iprincip dygnet runt nä det finns så mkt bra saker med sommaren så det är helt klart min favorit årstid.
Men måste säga att hösten kan vara rätt mysig oxå måste jag säga.

Sommaren 10, den bästa sommaren på länge

The House


En liten skev mobil bild på huset är, från utsidan

Mitt i huset finns en trapp som går runt, runt och runt från botten våningen till 3dje, min våning. 3dje våningen är ju som vinden så det är mitt rum, badrum & ett förvaringsrum.
Det går även en enskild trapp från botten våningen till 2dra våningen. På 2dra våningen är alla sovrummen, 5 totalt(1 gäst rum), förvaringsrum och även 3 badrum.
På botten våningen finns köket, 2 vardagsrum(1 som används), arbetsrum, 2 hallar, 1 badrum.
Det finns ganska många rum i detta hus och det är byggt på ett ganska speciellt sätt.

Hello sunshine!

Har ridit Charlie & Bella nu på morgonen och fått veta lite hur dom vanliga veckorna sen kommer se ut. Fullt upp!!
Sen tog jag en dusch innan ja tog ut barnen i solskenet :D Idag har det inte regnat! Ett under mer eller mindre :)
Sen kom Peter hem så lagade vi mat men sen for han iväg med Storm på dressy träning så nu är jag själv med barnen för Susanna är borta hos sin pappa som bor en bit här i från :)

Så nu sitter man med en glass i handen, datorn i famnen och barnen sitter lugnt framför tvn :)

Lilla Bella, ett svensk halvblod då. Gammal dam som är 20+, väldigt stark att rida! Hon har dessutom nått med ena örat vilket gör att man inte får röra det, ska man tränsa måste man knäppa upp sidostycket, trä det över huvudet sen stoppa in bettet och spänna sidostycket. Gör man fel får man inte på träns eller grimma på ett bra tag.

Justeja, kan ju nämna att jag är inte den ända som jobbar här, dom har en städerska som kommer 2 dagar i veckan sen har dom en som kommer och mockar + fyller hönät månadg till fredag! Vilket betyder att ja behöver inte mocka eller göra nått sånt utan kan bara glida runt och rida :)

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

En person jag vill träffa just nu...
Det är förmånga för att ja ska skriva upp alla helt enkelt, så om jag inte nämner någon har jag inte glömt någon!
Men ipcinrip hela norrbotten?! mer eller mindre iallafall...

Sen vill ja ju såklart träffa lilla Foffen!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig



1. Jag har väldigt dålig självförtroende, även om det blivit mkt bättre
2. Har hållt på med hästar hela mitt liv i princip och haft 2 egna tidigare
3. Hag velat sluta med hästar ex antal gånger och utan Monica och Foffen hade jag mest troligen gjort det.
4. Jag gillar att vara själv ibland. Bara sitta själv hemma och lyssna på musik och ta det lugnt.
5. Jag överplanerar ofta saker sen blir jag galen om det inte går som planerat och något sätter stopp för nått
6. Jag gillar att åka snowboard & slalom men tyvärr så hinner jag aldrig med det..
7. Har nog aldrig i mitt liv varit utan katt, utom när ja då kanske bodde i kalix under veckorna och så.
8. Har en extremt snäll mamma som står ut med mina vansinnes utbrott lite då och då...
9. Jag har ett finger som är ca en halv cm kortare än det ska, pga jag hjälpte till att klyva ved och då kapade jag av det. Har fortfarade problem att använda det, använder alla fingrar när ja skriver på tangentbordet utom just det.
10. Jag saknar för tillfället mina vänner hemma i Boden/Norrbotten väldigt mkt eftersom jag är på Irland och jobbar, trivs jätte bra men theres no place like home!

Lista

Dag 1– En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Charlie

Efter tävlingen så for vi hem, jag red Charlie och Alice var så snäll och fotade lite bilder på oss :) Han var fin, lite jobbig ibland men han har ju vilat väldigt länge så :)



Efter detta for vi till Kildare village, en massa outlet butiker som dessutom hade 20-30 % off på det nuvarande rea priset :) Elin, en föredetta Aupair som varit följde med. Hon följde även med när vi for till Thai resturangen. Väldigt god mat och väldigt stark! Men som sagt mkt god :)

Hunter trials

Dagen började med att jag och Susanna for till ett ställe ca 40 min bilväg här i från, där var det hunter trials. En typ av fälttävlan, riktigt roligt att se på men kan ju säga att det skulle aldrig funka i sverige, säkerhetsmässigt m.m, folk gick banan medans man red och så vidare.
Vissligen var den en tävling men det var allt från erfarna ryttare till nybörjare iprincip så man far mest dit för att träna hästen till fälttävlingarna. Det är en stor familje grejj här och man kan rida i par eller själv :) Susanna red Fly tsm med David som är vän till dom :) Fick lite biler från det :)



Även om det ur säkerhets synpunkter inte är bäst så ser det grymt roligt ut! Blir nog att testa sen med ev Storm och sen kanske Charlie om vi får han att hoppa igen! :)

Kildare, Irland


Utsikten från mitt fönster i sovrummet! :)

Nu har man hunnit vara här i några dagar och göra sig lite hemma. Det är ju 3 barn, 7 hästar(6 hemma), 2 hundar och 1 katt så man har fullt upp! Huset är ett 3 våningshus och jag har övervåningen för mig själv med sovrum och badrum :) Allt är så väldigt annorlunda men man vänjer sig väll.

Sen ända sedan ja kom har det regnat lite per dag och hästarna är väldigt leriga när dom kommer in...

Iallafall har dom här dagarna mest fått åka med och se allt och vart barnen har alla sina "after school activities", och ja dom har några! Men nästa vecka är St patrick's day så då är dom lediga. Nästa vecka ska jag nog oxå fara ut och köra lite bil! Måste ju lära mig köra på fel sida nu, haha :) Så ska man bara lära sig komma ihåg vart allt ligger, tur är ju varken Kildare (närmaste staden) och Newbridge (den närmsta största staden) är inte så stora.
Det finns en Galleria i Newbridge iallafall, sen väldigt nära här finns en galoppbana och en stor hästbutik! :D Kommer nog fara dit några gånger (a)

Har iallafall hunnit rida lite, I dag red jag Charlie och Bella som jag oxå gjorde igår. I förrgår red jag Storm och Fly som är Peters och Susannas tävlingshästar :)

Kan berätta lite om hästarna :)
Storm är en föredetta galopptör, alltså fullblod som är Peters hopphäst. Dressyren är inte hans starka sida men ska se om vi kan få lite ordning på de!
Fly är Susannas hopp och fälttävlans häst, går även dressyrtävlingar. En fjantig häst (inte på hinder) som int har så mkt frammåt bjudning inne på banan men annars rätt trevlig.
Charlie är en ganskaa ny häst här, kom i november och har sedan dess int gjort så mkt här. Nu börjat komma igång och detta är en föredetta fälttävlans häst som bytte ägare och när det hände värgrade han hoppa och inget funkade, han  trivdes helt enkelt inte med den ryttaren. Men när ja ridit honom har han varit mkt fin och funkar allt ska vi se om han vill hoppa igen. Hur som helst ska jag nog tävla honom i dressyr, Eventuellt redan om 2 veckor!
Bella är ett gammalt svensk halvblod faktiskt! Hon gör inte så mkt arbete och har oxå börjat komma igång igen, väldigt stel och ganska tungriden men lite bättre efter att hon gått 1 dag innan så blir hon bara lite mjukare är hon nig riktigt trevlig.
Amber är en gammal fälttävlans häst som just nu bara går i hagen och lever livet som pensionär :) ska inte ridas
Zelda är en unghäst som for iväg till en proffsryttare i dag, äre ett engelsktfullblod som är menat för fälttävlan :)
Sen äre Ponnyn, en hårig liten sak som Alice (mellan barnet) rider på ibland. Iallafall så kanske ja ska rida till den lite, vi får se. Den ska då klippas före isåfall... Väldigt hårig liten sak!

Ska se till att fixa bilder på dom sen :) Och på allt annat här!


RSS 2.0