Going for the win

Kanske kan nämna att vi faktiskt vann dressyrtävlingen på 70% (Ska jag nämna att 2an hade 63%...hehhe) Kan väll säga det gick rätt bra, hehe :))



Fail

Jaha, där var min plugg kväll... efter gymmet tänkte ja plugga hela kvällen för hade ingen anledning att dras till datorn för internet har inte funkat men nä då har såklart någon varit här åh fixat det medans jag var på gymmet.
Så vaar ju tvuuuuungen åh kolla vad som hänt dom senaste dagarna då internet dog lite lätt i söndags. Hittade lite bilder på Charlie oxå från i helgen :)


Första bilden är helt klart favoriten :)

Har några bilder som ja tagit från lite filmer oxå här hemma när vi ridit (från idag)

Btw tror ja ska börja knoppa honom varje gång ja rider... han ser ut som en annan häst i knoppar! Lovar hade ja haft tid att knoppa hade ja gjort de, det är det som är det värsta x)

Sen har vi lite bilder på Lilla Mirabella :) (från igår)

Bella är en häst som ja önskar va så där 10 år yngre. Åh vad fin hon skulle kunna vara, så synd att hon är så gammal & stel. Men hon gör sitt bästa, nu är hon ju dock väldigt rund om magen men till hennes försvar så går hon mest i hagen nu, rids bara lite då & då. Men nu har ja börjat rida henne lite mera åh hon är ju så kul att rida!!

Nu vart det mkt häst här.
Kan säga att 21-24 oktober så drar Peter & Susanna till stockholm en sväng = jag tar hand om 3 barn, 2 hundar, 1 katt, 2 ponnyer, 5 hästar, 4 kor. (okej korna går ju bara där men ändå?!) Jo det kommer bli suuuper kul! Taggar verkligen till de! hujja...

Ja borde verkligen plugga... men nä nu ska jag bannemej sova! För jag ska upp tidigt i morgon har ja bestämt, super tidigt! Åh fixa allt innan alla andra kommer ner. SÅ DE SÅ! (lovar att i morgon kommer ja ligga i sängen till 8 sen dra på mig nå mjukis byxor sen kasta mig ner för trapporna för att komma ner till alla andra som sitter åh äter frukost...)
Kanske satsat på att dygna i stället? fast vi vet ju oxå hur det slutar...

Hemlängtan...

Varför är detta så jobbigt, åhh. Har latat mig nu hela dagen, famlijen är nere där hennes pappa bodde åh tömmer lite, pip är hos en kompis men kommer hem om drygt en halvtimme. Själv längtar jag hem... måste försöka säga att jag vill hem... men det går verkligen inte.
Trvis super här men längtar verkligen heeeem, helst av allt hade ja nu velat åka hem med mamma när hon kommer men det är drygt 1 månad dit åh dom kommer inte hitta någon ny tills dess. Sedan så har dom super fullt upp nu... dessutom så kommer en på Peters företag börja sin mamma ledighet i december = han är på jobbet 8-halv 7/7...
Detta är ju bara helt fucking jävla toppen!

Just nu hade ja gjort väldigt mkt för bara få vara hemma en helg eller nå. Åh vad kul det skulle vara.
Ångrar inte att jag for hit. Det vart bara väldigt jobbigt att fara hem i sommras... se hur kul alla där hemma har...

My sisters keeper

Åhh varje gång ja ser den filmen slutar det med att jag ligger åh stor lipar! Åh går inte åh se den filmen utan att börja gråta!! Men den är så bra... åhh...

Nu troka tårarna sen sova! Men i morgon tar jag sovmorgon, finally

Why even bother , it´s pointless anyway

It hurt´s to not have you near me. But i´ll guess it would hurt more to have you near me and knowing your not happy.

Nu vart jag sugen på att färga håret rött... hmm tror inte ja ska exprimentera med håret nå mera för tillfället dock. Färgar rött isåfall när jag kommer tillbaka till lilla Boden :)
Peace out! Drar åh rider sen kommer hovslagaren och fixar nya dojjor till Fly & Charlie som ska tävla dressyr i helg :)

Slow dancing in a burning room

Förövrigt i dag har jag ridit ett dressypass på Bella, det var ett tag sedan men hon var förvånandsvärt fin! Plågade mig själv lite(försöker så gott jag kan, alltid bättre med någon på marken) Sedan tog ja Fly på ett lättare dressyrpass, bara enkelt och inte så krävande då gårdagen vart rätt tuff för henne. Men hon var riktigt mjuk och trevlig, hon hade sina protester men sedan gick hon riktigt trevligt.
Charlie fick en vilo dag men i morgon tänkte jag ta honom en sväng på vägen, gå till en äng och galoppera Storm lite, om det inte är för blött vill säga. Och sen ville Alice ja ska rida Petel en sväng oxå så blir nog en kortis på henne. Hade velat ta Bella men tyvärr kommer det inte finnas tid så får ta henne på fredag i ställe eller nå :)

Har även köpt ett par nya ridbyxor i dag, hehe bara för jag velat ha dom nu ett tag (aa), till helgen blire nog dra åh köpa en ny ridjacka oxå (aa) heheheeee för den är så snygg!!

Aja nu sova!

I can't help myself from looking for you

Okej, jag vet att jag är rätt så bortskämd. Men det är ju inte direkt mitt fel? Det är väll ändå mina föräldrar som uppfostrat mig? Right.

Men även om jag är bortskämd åh får saker så får jag ändå inte riktigt dom "saker" jag vill.

Aja hur som helst, när jag kommer hem till sverige har ja redan planerat att skaffa stepin kort, börja simma igen. Men sedan vill jag ju även börja med Yoga eller pilates. Sen så skulle ja typ vilja börja nå mer men vet inte vad? Seeeen vet jag inte riktigt om tiden räcker till för nå mera heller...
Men i vinter ska ja fanemej upp till kåbdalis minst 2 gånger åh åka bräda, för seriöst jag saknar det! :( Detta kommer jag nog få ångra där i februari/mars men jag saknar vintern & snön! (Som sagt kommer ångra att ja sa de där när det är -30 grader, skrapat runtorna på bilen x antal gånger, kört fast x antal gånger i snön, hästarna bara får styltor hela tiden)


I set fire to the rain,
And I threw us into the flames
Well, it felt something died
'Cause I knew that was the last time, the last time...

Born this way



Vart 2 dressyrpass som tanken var. Hujja vad jobbig med Charlie var ja såå nära att ge upp men fortsatte och ja det gick hyfsat. Fly... ja asså vi var med på 2 ben & i luften men efter allt de var hon riktigt trevlig. Det som är så tråkigt är att Susanna inte tar igenom henne i dressyren så ja får det lika jävligt varje gång ja sitter upp, hon tror verkligen hon kan slippa undan men icke säger jag bara. Men när hon ger efter är hon så himla fin!

Nu måste ja byta om för att fara åh hämta Pipen! Önskar verkligen jag hade mera tid i sadeln än vad jag har... därför vill jag hem för där vet jag att jag kan rida Foffisen, Bayern, ove, nån häst på WF åh ja, mkt mer helt enkelt. + utrustning som jag trivs med. Jag saknar min dressyr sadel... någon som vill skicka över den?!

NÄ nu måste ja ju dra så CIAO ;)

I don´t wanna grow up

tralalaaa jobbat hela dagen (som vanliiigt) men va ut me Alice på en av ängarna här brevid, först med Bobby sedan Petal. Med oss hade vi oxå lilla Scooby som tyckte de va jätte kul att komma ut på en prommis.
Sedan har ja tagit in hästarna, fodrat kväll, skickat in en uppgift till skolan, hunnit äta & även gymma.

Imorgon ska ja iallafall rida ett ordentligt dressyrpass på Charlie, nu menar ja ett ordentligt. behöver plåga mig själv känner jag, är alldelse för lat nu när jag rider.... tyvärr sedan har Pip simning i morgon så får se om ja åker med han på den. Sedan ska ja försöka hinna gymma oxå!

När jag kommer hem till Boden ska ja fan hålla igång träningen men ska lägga till Simning. Sedan rida alla hestarna där hemma såklart! Något jag längtar till! Min lilla foo fighter åh alla andra små hestar där hemma :) Åh när ja kommer hem ska Foffen få sig ett nytt kandar! Har ett som jag spanat in nu länge till han (aaaaaa) ;)


Hjärtat

Onödligt

40 dagar till mamma & thomas kommer till Irland
52 dagar tills jag haft körkortet i ett år
97 dagar kvar till Julafton och före det ska jag vara hemma i Boden igen!! När återstår dock att se

63 dagar sedan ja for till Irland för andra gången
193 dagar sedan jag for till Irland första gången
622 dagar sedan Caysa dog
1165 dagar sedan Britney dog


Gavin Mikhail – Titanium (Acoustic Version)

Live, love, let go

Hmm sov till ett i dag, åt frukost sen for ja på gymmet, sen till whitewater (köpte skorna + 1 film + säsong 2 av vampire diaries... hehe) sedan har ja legat i sängen hela dagen. Va ner åh åt middag för en stund sedan, tog 2 panodiler åh nu ska jag sova. Mår inte bra någonstans!
Orkar inte...

En bild är bättre än ingen bild


Denna bild är från 21/8 på Kildare International (winterdown stud), Skänkeln kunde ju vart bättre... Mitt fel måste verkligen tänka på den!

I dag (och den 21/8) träffade ja en norsk tjej. Eller ja hon har bott på Irland i 10 år (är 25) åh flyttar om 1 månad till Spanien för åh jobba & hennes föräldrar bor nu mera i Sverige, eeh ja. Hur som helst väldigt trevlig tjej åh dom som hon jobbar åt just nu tyckte ja red väldigt bra, hihi alltid kul åh höra :)

Ska tvinga mammsen att ta massa ridbilder när hon kommer! ;)

11 September


Nyss sett remember me åh jag gråter fortfarande vaaarje gång jag ser slutet! Åhh
Nu ska jag sova. Imorgon har jag en välförtänt vilo dag! Sedan kommer ja nog dra åh köpa ett par skor ja kollat på och sen gymma! Sounds like a plan! ;)

And it goes like this



Var ju åh tävlade idag. Asså första hälfen av pogramet vet jag inte riktigt var jag va men jag var helt enkelt inte där. Mina tankar var helt någon annanstans. Helt ofokuserad och omotiverad.
Charlie där i mot var fokuserad, lite för fokuserad tyckte jag. Men han uppförde sig och skrittade faktiskt. Men jag skärpte upp mig andra halvan av pogramet och vi fick 63.01 % vilket i dag räckte till en 2dra plats. Men är så suur på mig själv!

Efter tävlingen nu har ja tagit ett långt bad, hårinpackning, ansiktsmask osv. Känns bättre men jag är fortfarande väldigt omotiverad till allt. Måste plugga ikväll, blää.

Ska försöka fixa fram någon bild från dressyrtävlingen 21/8 då det va en fotograf på den tävlingen oxå :)

Your a fighter, so i hope you find something worth fighting for

Bra planering?!
I dag ska jag rida iallafall Charlie & Fly. Kanske storm oxå om int Peter rider han. Hade velat/behövt rida Bella oxå! (hinner bara 3 innan ja ska hämta Pip) Sen måset ja knoppa senare i dag, för det är ju tävling i morgon (!?!?!) sen hade ja såååå velat åka på gymmet i kväll. Måste plugga ekonomi ikväll (MÅSTE) Sen måste ja plugga dressyrpogramet oxå så ja int rider fel i morgon! Sen ska vi köra över Charlie till kieran & Michelle idag hinner ja verkligen inte plugga eller gymma!

Nu måste ja planera dagen. Hmm måste ringa Sarah först åh främst.

Eric Saade – Hearts In The Air - Nu blire dock börja rida heestarna så ja hinner! Tur ja va upp tidigt i morse åh fodrade dom extra tidigt! :)



Replay



See you been all around the globe
Not once did you leave my mind

I´m not strong enought

Har ridit Fly & Charlie i morse. Charlie va ett helvete! Men Fly va förvånandsvärt fin, tror allt hårt arbete igår gav resultat faktiskt! Har dessutom plockat undan på rummet & dammsugit! Asså ja kan gå åh städa i resten av huset men när de kommer till mitt rum... nä det ser alltid ut som ett bombnedslag? Aja

Nu ska ja dra åh hämta Pipen, tror ja tar med ekonomi boken så ja kan läsa lite medans ja väntar på att han kommer ut, bra plan! :)

Ikväll ska ja försöka dra till gymmet oxå. Försöka iallafall!


What to say

Vad säger man till någon vars pappa dött? Det är rätt dystert här just nu.
Kan ju säga att ja är ganska glad att varken min mamma, pappa, farmor, farfar, mormor, morfar, moster, morbror, kusin eller någon av mina vänner dött. Den dagen någon göre kan ja ju säga att ja mer eller mindre oxå kommer dö! Hujja.

Har föresten tappat all motivation till allt. Är i en svacka i ridningen, det går bara inte hur mkt ja än vill... åh då ger jag upp. Träningen känns bara jobbig och nu börja plugga ... än så länge känns det liiiite bra me tanke på att ja får jobb sen men ändå jobbigt.

Skulle behöva en weekend resa hem till Boden även om det nog skulle sluta med att ja skulle stanna kvar. Men skulle verkligen behöva komma hem en sväng... Åh vad härligt det hade varit!
Åh jag vill boka min resa hem nu! Men vill inte riktigt ta det nu mitt i allt som händer här förtillfället så väntar med det, tyvärr. Bara 108 dagar kvar till jul åh innan dess ska jag vara hemma!


Saknar!!

We're real worldwide, breakin all the rules

Älskar mitt humör i dag...

Nä dagen började bra, fick iväg barnen i tid till skolan! Haha me tanke på att ja va själv åh Pip var vääldigt trött så va det bra. Sen red ja Charlie, han va... åh vet inte men efter arbetat lite me travbommar åh galopp så va han fin. Han var nog bara lite stel helt enkelt, han är ju faktiskt 17 år. Sedan red jag knäppisen Fly... Åhh jag & ston går verkligen inte ihop?! Efter ett tag gick de dock hyfsat bra men då rann svetten både på mig & hästen kan ja ju lova!
Bobby fick en liten longering oxå men han har ju sina egna åsikter om det. Åhh less

Nu väntar ja på att Susanna & Peter ska komma hem med Pip. Dom ringde åh sa dom skulle hämta upp han på skolan när dom nu kommer hem. Så ja slapp åka iväg med bilen nu iallafall. Ska kanske läsa någon sida ekonomi nu då? Åhh vad jobbig det lät! Men måste ju typ...



Bilder på Charlie från när vi va åh hoppträna i Coilog, bild tagen från film! Crazy horse, haha :) Nä han är faktiskt fin men jag saknar verkligen "min" lilla Foo fighter!!

Världens finaste foffen ! Är super taggad på att få sätta igång honom igen, åh för även om ja bara han rida honom 2&en halv vecka så var han så fin, även om han inte riktigt orkade bära sig hela vägen men han kan ju :) Nästa år då ska vi sopa banorna me dom där hemma i sverige! :D

Justeja, kan ju säga att min ääälskade lilla Iphone är halvt död... 2 är lixom 2 knappar på den åh den ena, den väldigt användbara som slutat funkat... GREAT! Klickar ja in på en app kommer ja mig inte där ifrån. Utan att behöva stänga av telefonen, riktigt roligt måste ja säga! Men ska antligen köpa 4an senare eller 5an. Vi får se :)

Tack & gonatt!

Vilken dag! Blåst & regnat hela dagen, men 3 hästar red man i morse iallafall (2 hestar & 1 ponny då) sen lekt me Pip, hjälpt Alice baka kakor, hjälpa henne me den andra ponnyn. Sen skulle ja köra Tom till Atletics åh själv fara till gymmet men icke för Susanna & Peter va tvungna att fara iväg till hennes pappa för han var riktigt riktigt dålig(han avled även lite senare) så dom är fortfarande där och ja e själv hemma me barnen. Ska även ta dom till skolan i morgon bitti (som vanligt då, men nu ska ja istället sköta allt på morgonen oxå... få dom redo inför skolan...) Jippi vilken rooolig dag detta varit!

Vart inte bättre av att Max suttit åh skällt hela tiden, sprungit ner 3 gånger för att se va de är han vill, men nu efter sista gången är han tydligen nöjd. Thank good! Ja menar ja hör honom ända till våning 3 och kan säga int så kul att springa upp åh ner för 40 trappsteg hela tiden... grr

Love how it hurts

Tralalalaaaa sitter åh kollat på flygbiljett hem till sverige. Åhhh vad jag skulle vilja ta ett flyg i morgon åh fara hem! Meeeen så blire icke, längtar hem nå jääävulst men måste stå ut ett tag till här borta. Okej ja har det bra här borta det har jag men åhh hemma är lixom hemma...

Längtar till mina vänner & till Foffisen. Vill ha en egen lägenhet i stan åh längtar tills ja får äta på max igen! Haha


Såg nyss en helt ok film, The art of getting by


SOVGOTT!

Dundrum


Här har dagen spenderats... Gode jävla förvirrande?! Det var några som riktigta våningar, sedan var det en massa "halv våningar" mellan dessa?! Wtf lixom? Dessutom gick man halvt vilse? Vill inte ens räkna hur många rulltrappor det faktiskt var där heller.
Detta var bara en liten del av det hela dessutom. För det va ju lika stor åt sidan där våningarna & halv våningarna oxå va! Men rätt coolt men väääldigt förvirrande!

Hittade som så där lagomt mkt. Men vet redan va det kommer bli för inköp nästa gång ja drar på shopping runda, vilket säkert blir till veckan, men då bara inne i Newbridge :) haha

Life goes on

Full rulle här borta!
Barnen började skolan i dag, ska ja säga äntligen eller tusan? Nu blire upp tidigare igen på morgonen men ett + är att nu kan ja i lugn åh ro göra hästarna utan att dom kommer ner åh vill ja ska skynda mig.

Igår va vi åh bada, Riktigt roligt faktiskt. Dom hade en "äventyrs del" åh en motions simmnings del, där dom även har nationella & internationella tävlingar (!!) dom ska bla ha nå os kval där?? liiiite fränt åh ha simmat i en riktig tävlingspool iallafall.

Sen äre så att ja åh Charlie har tagit våran första seger i dressyr, FUN! Har även varit på lite mera dressyrtävlingar. Där bland en 4dje plats oxå :)
I helgen blire dock hoppning som gäller, ska på söndag rida en Jump-Cross. Man börjar inne med banhoppning sen hoppar man ut från banan åh hoppar lite terräng hinder för att sedan hoppa in igen och hoppa nå banhoppnings hinder. SKOJ! Dock kommer ja någ gå en lägre klass än ja är registrerad för (dessa regler?!) Bara för att få en bra känsla!

Mkt shopping hare blivit oxå, 2 favorit butiker är stradivarius & bershka. Åhhh kääär i deras kläder !! <3 haha hade ja obegränsat me pengar hade ja köpt allt som finns i butikerna?! Seriöst....

Pratade me Sannisen hemma i sverige oxå i dag, Åh vad ja lääängtar hem! SERIÖST SERIÖST JAG VILL LIXOM HEM?! .....


RSS 2.0