Fail

Jaha, där var min plugg kväll... efter gymmet tänkte ja plugga hela kvällen för hade ingen anledning att dras till datorn för internet har inte funkat men nä då har såklart någon varit här åh fixat det medans jag var på gymmet.
Så vaar ju tvuuuuungen åh kolla vad som hänt dom senaste dagarna då internet dog lite lätt i söndags. Hittade lite bilder på Charlie oxå från i helgen :)


Första bilden är helt klart favoriten :)

Har några bilder som ja tagit från lite filmer oxå här hemma när vi ridit (från idag)

Btw tror ja ska börja knoppa honom varje gång ja rider... han ser ut som en annan häst i knoppar! Lovar hade ja haft tid att knoppa hade ja gjort de, det är det som är det värsta x)

Sen har vi lite bilder på Lilla Mirabella :) (från igår)

Bella är en häst som ja önskar va så där 10 år yngre. Åh vad fin hon skulle kunna vara, så synd att hon är så gammal & stel. Men hon gör sitt bästa, nu är hon ju dock väldigt rund om magen men till hennes försvar så går hon mest i hagen nu, rids bara lite då & då. Men nu har ja börjat rida henne lite mera åh hon är ju så kul att rida!!

Nu vart det mkt häst här.
Kan säga att 21-24 oktober så drar Peter & Susanna till stockholm en sväng = jag tar hand om 3 barn, 2 hundar, 1 katt, 2 ponnyer, 5 hästar, 4 kor. (okej korna går ju bara där men ändå?!) Jo det kommer bli suuuper kul! Taggar verkligen till de! hujja...

Ja borde verkligen plugga... men nä nu ska jag bannemej sova! För jag ska upp tidigt i morgon har ja bestämt, super tidigt! Åh fixa allt innan alla andra kommer ner. SÅ DE SÅ! (lovar att i morgon kommer ja ligga i sängen till 8 sen dra på mig nå mjukis byxor sen kasta mig ner för trapporna för att komma ner till alla andra som sitter åh äter frukost...)
Kanske satsat på att dygna i stället? fast vi vet ju oxå hur det slutar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0